ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Din motive de sănătate și siguranță, showroom-ul Allview este închis. Mai multe detalii aici

Allview lanseaza P9 Energy Lite 2017

08.06.2017  |  Comunicate


Allview, brandul autohton numarul 1 de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania a lansat astazi smartphone-ul P9 Energy Lite, editia 2017. In comparatie cu predecesorul sau lansat anul trecut, terminalul pluseaza la design prin spatele metalic, este echipat cu senzor frontal de amprenta si ofera performante superioare in materie de selfie-uri, gratie camerei frontale de 8MP.

 

 „Dincolo de autonomia asigurata de acumulatorul de 4.000mAh si de multiplele optimizari, P9 Energy Lite 2017 se aliniaza prin imbunatatirile pe care le aduce la cerintele trendurilor actuale din tehnologie. Rapiditatea si fluenta in rularea aplicatiilor sunt doua caracteristici care intregesc profilul acestui smartphone conceput sa faca fata cu brio provocarilor din fiecare zi, sustine Lucian Peticila, General Manager Allview.

 

P9 Energy Lite 2017 este un smartphone robust si elegant in aceeasi masura. Energia sa va tine utilizatorii departe de prize, o incarcare completa asigurandu-le pana la 16 ore de convorbire si aproape 12 zile in stand-by.  O incarcare de doar 12 minute echivaleaza cu 100 de minute de convorbire sau browsing sau peste 1.300 de fotografii realizate.

 

P9 Energy Lite 2017 este echipat cu o camera principala de 13MP cu Autofocus si o camera frontala de 8MP pentru selfie-uri luminoase, pline de culoare. Numeroasele functii ale camerei vor oferi suportul necesar utilizatorilor pentru a se adapta la particularitatile fiecarui cadru si pentru a obtine imagini cat mai expresive: Slow Motion, Picture in picture, Panorama, Face Beauty, s.a.

 

Procesorul Octa Core, alaturi de memoria RAM de 3GB asigura experiente fara cusur.  Memoria Flash de 32GB poate fi extinsa prin utilizarea unui card microSD de pana la 128GB, in regim Single SIM. P9 Energy Lite integreaza conceptul FastPass, dezvoltat impreuna cu Google™ si MediaTek. FastPass ofera utilizatorului libertatea de a-si instala aplicatiile preferate, beneficiind totodata de un sistem de operare aerisit, optimizat pentru viteza mare de reactie.

 

P9 Energy Lite 2017 are un display de 5.2 inch IPS HD, pus in valoare de profilul 2.5D. Dispozitivul ofera conectivitate 4G in ambele standarde, FDD si TDD, alternativ, pe ambele SIM-uri.

 

Smartphone-ul P9 Energy Lite 2017  este disponibil de astazi, pe baza de precomanda, pe site-ul allview.ro, la pretul de 999 lei iar livrarile vor incepe din 23 iunie.

 

 

# # #

 

Despre Allview

Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013 a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. In 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o solutie complexa de automatizare si monitorizare a locuintei. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia si Estonia. Viziunea Allview este oferirea de tehnologii inteligente si accesibile, sub un brand romanesc.

Inapoi