Allview lanseaza tableta AX4 Nano

07.01.2014

Allview, cel mai important producator autohton din industria IT&C, lanseaza astazi tableta AX4 Nano. Noul device are un display de 7 inch, procesor Cortex A7 de 1,3 GHz, doua camere foto, GPS EPO, conexiune 3G prin HSPA+ si ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

„AX4 Nano imbina functiile unui smartphone cu cele ale unei tablete, fiind un gadget indispensabil pentru persoanele active si dinamice. Noul device ofera o interfata prietenoasa, o experienta de utilizare placuta si o serie de functii utile”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

 

Designul tabletei ofera o experienta placuta la fiecare utilizare, iar dimensiunea de 7 inch a display-ului face din AX4 Nano un device mobil perfect pentru navigat pe internet, E-book-uri si vizualizare fotografii. Prin intermediul functiei de apelare, utilizatorii au posibilitatea de a efectua si a primi apeluri, mesaje text sau multimedia. AX4 Nano recunoaste comenzile vocale si converteste automat un mesaj vorbit in e-mail sau sms. Tableta ofera conectivitate 3G HSPA+, GPS EPO si Bluetooth.

 

Noul device Allview este dotat cu o camera principala de 3MP cu functie de inregistrare video si capturare vocala. In partea frontala a device-ului se afla o a doua camera foto, care faciliteaza convorbirile video.

 

AX4 Nano este compatibila cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

Tableta este disponibila in doua variante de culoare, alb si negru, si poate fi achizitionata din magazinele partenere la pretul de 409 lei.

Pentru mai multe detalii legate de noul device, consultati pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producatorului, www.allview.ro.

 

Despre Allview Mobile România

 

Allview este o companie româneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de smartphone-uri si tablete PC. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in România. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati site-ul companiei la adresa www.allview.ro.