Allview lanseaza telefonul Dual Sim S6 Style

04.04.2014

Brasov, 4 aprilie 2014. Allview, cel mai important producator autohton din industria IT&C, lanseaza astazi telefonul Dual Sim S6 Style. Noul terminal se remarca printr-un design elegant si slim, cu o grosime de numai 7,6 mm, fiind modelat din materiale de calitate inalta. Telefonul va fi disponibil in culorile auriu, gri metalizat si argintiu cu alb.

S6 Style reprezinta o alegere excelenta pentru consumatorii care apreciaza telefoanele mobile clasice. Este un device cu design modern, in culori deosebite, fiind in acelasi timp foarte util in viata de zi cu zi.

Terminalul are un display de 2,6 inch si o greutate de numai 99 grame, capacul din spate fiind confectionat din metal. Este dotat cu o camera foto de 2 MP cu Led Flash si functie de inregistrare video. S6 Style ofera conectivitate Bluetooth si poate fi conectat la PC prin portul micro USB, transferul de documente realizandu-se astfel foarte usor. Accesul la internet se realizeaza facil cu ajutorul browser-ului preinstalat.

S6 Style poate fi achizitionat din magazinele partenere incepand din 9 aprilie 2014 la pretul de 219 RON. Pentru mai multe detalii legate de noul device, consultati pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producatorulu, www.allview.ro.

Despre Allview Mobile Romania

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de smartphone-uri si tablete PC. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati site-ul companiei la adresa www.allview.ro.