ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Allview lanseaza Viva D8, cea mai accesibila tableta 3G de 7,9 inch din portofoliu

30.01.2014

Allview, cel mai important producator autohton din industria IT&C, lanseaza astazi tableta Viva D8. Noul device este dotat cu display IPS de 7,9 inch, procesor Dual Core de 1,3 GHz, doua camere foto, ofera conectivitate 3G HSPA+ si ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

„Noua tableta din gama Viva lansata astazi ofera performanta optima si portabilitate la un pret accesibil. Dotata cu un display de dimensiuni ideale si compatibila cu Smart2View, Viva D8 reprezinta o alegere inspirata”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Displayul IPS de 7,9” cu o rezolutie de 1024x768 pixeli ofera solutia ideala pentru urmarirea filmelor HD preferate si vizualizarea imaginilor la o claritate deosebita.

Tableta este dotata cu o camera principala de 3MP care ofera functii ingenioase precum detectare zambet, capturare vocala, fotografiere HDR si foto panoramic. In partea frontala a tabletei se afla o a doua camera de 1MP care faciliteaza convorbirile video.

Viva D8 ofera conectivitate 3G HSDPA+, GPS, Bluetooth 4.0, wi-fi si port usb. Prin intermediul functiei de apelare, utilizatorii au posibilitatea de a efectua si a primi apeluri, mesaje text sau multimedia.

Tableta este compatibila cu tehnologia Miracast, care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

Allview Viva D8  poate fi achizitionata din magazinele partenere la pretul de 649 lei.  Tableta poate fi achizitionata si impreuna cu adaptorul wireless display Smart2View, la pretul de 749 lei.

Pentru mai multe detalii legate de noul device, consultati pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producatorului, www.allview.ro.

Despre Allview Mobile Romania

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de smartphone-uri si tablete PC. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati site-ul companiei la adresa www.allview.ro. 

Inapoi