Allview ofera update la Android 4.4 Kit Kat pentru tabletele Viva Q8

08.04.2014

Brasov, 8 aprilie 2014. Allview, cel mai important producator roman din industria IT&C, ofera posesorilor de tablete Viva Q8 o noua versiune de software pentru device-urile lor. Astfel, se face trecerea la sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat.incepand de astazi vor incepe livrarile device-urilor care au preinstalata noua versiune de soft. Astfel, clientii vor avea ocazia de a-si achizitiona din magazinele partenere device-uri Allview cu Android 4.4 Kit Kat. Pentru clientii care detin deja o tableta Viva Q8, procedura de actualizare este disponibila pe website-ul companiei, www.allview.ro.Update-ul este recomandat pentru cresterea performantei si vitezei de procesare. in plus, acesta aduce o serie de functii si aplicatii ingenioase si utile.Printre beneficiile update-ului se numara: o interfata mai prietenoasa (icon-uri noi, sistem de widget-uri imbunatatit, tranzitie mai fluenta intre ecrane), multitasking mai rapid, editor de imagine imbunatatit, consum redus de memorie, functionare mai buna a tehnologiei wireless display, tastatura cu functii noi (zeci de emoticoane Emoji pentru comunicarea pe retelele de socializare), player audio imbunatatit (previzualizare album in lock-screen), buton dedicat de screenshot, cloud printing, immersive mode (se pot rula mai multe aplicatii in mod Full Screen).

Pentru mai multe detalii despre tableta Viva Q8, precum si despre procedura de update, consultati website-ul www.allview.ro.

 

Despre Allview Mobile Romania

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de smartphone-uri si tablete PC. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati site-ul companiei la adresa www.allview.ro.