Allview Soul X5 Pro cu sau fara notch?

05.06.2018  |  Comunicate

 

Terminalul Allview Soul X5 Pro vine cu o interfata noua pentru utilizatori

 

05.06.2018 – In luna iunie, Allview, brandul romanesc de smartphone-uri si tablete, vine in ajutorul utilizatorilor cu un UI nou, modern, adaptat cerintelor pietei si nevoilor clientilor.

 

Pentru o experienta mult mai placuta si facila, simplul gest de swipe inlocuieste bara clasica de navigare si face ca acest terminal sa fie foarte usor de utilizat, iar suprafata de afisare a display-ului sa devina vizibil mai mare. Utilizatorii care doresc sa scape de “Breton” pot folosi optiunea ‘’Schimbare zona afisaj’’ prin acelasi gest de swipe atat in orientarea portret cat si in cea landscape a dispozitivului.

 

Prin intermediul nucleului inteligent NeuroPilot care se afla la baza capacitatilor de inteligenta artificiala a smartphone-ului Soul X5 Pro, experienta in utilizare se va transforma intr-una placuta si adaptabila pentru fiecare tip de utilizator. Facilitatea oferita de noua interfata asigura utilizatorului posibilitatea de a accesa meniul principal si toate functiile terminalului chiar si cu o singura mana.

 

 

Pentru a facilita utilizarea cu o singura mana sau chiar cu un deget, noul UI permite accesarea notificarilor sau a meniului prin swipe down din mijlocul display-ului. Noua interfata vine cu multe imbunatatiri, cu seturi noi de functii, adaptate special fiecarui tip de utilizare. Ergonomia uimitoare asigura chiar si cele mai exigente cerinte ale utilizatorului si are la baza o analiza detaliata asupra modului de interactiune intre utilizator si telefon.

 

 

Utilizatorul poate accesa direct fisierele sale deja criptate prin reconfirmarea fingerprint sau a gestului de swipe cu 2 degete, in aplicatii precum contacte, mesaje, poze sau documente etc.

 

It’s time to change Hello! With Salut! Afla cum pe: allview.ro/incurand