Allview anunta lansarea aplicatiei Touravi, ghidul turistic vocal personal

26.06.2018  |  Comunicate


Allview anunta lansarea aplicatiei Touravi, ghidul turistic vocal personal


 

26.06.2018 - Allview, brandul romanesc de smartphone-uri si tablete, anunta lansarea aplicatiei Touravi, o aplicatie care va oferi utilizatorilor un ghid turistic complet, printr-un sistem care poate recunoaste imagini si livra mai departe informatii despre acestea.

 

Pornind de la capabilitatea procesorului Mediatek Helio P60, integrat in terminalul Soul X5 Pro, de a oferi suport pentru Inteligenta Artificiala, precum posibilitatea de a lucra alaturi de platforme ce ofera suport pentru recunoasterea obiectelor din imagini, Allview si-a dorit ca utilizatorii sa poata sa beneficieze de acest avantaj, in contextul in care se apropie perioada de concedii. Astfel, a fost creat conceptul Touravi, menit sa recunoasca obiective turistice si sa fie mereu la indemana utilizatorilor, indiferent daca acestia isi petrec concediul in tara, sau chiar in strainatate.

 

Principala functie a aplicatiei Touravi este de a recunoaste obiectivele turistice si de a-ti povesti despre acestea in limba ta natala. In plus, pentru a veni in ajutorul utilizatorilor, Touravi a fost dezvoltat astfel incat sa ii poata indruma spre alte puncte de interes din jurul acestuia, precum: restaurante, cafenele, hoteluri, alte obiective turistice din imprejurimi, dar chiar si pagina web prin care utilizatorul are posibilitatea de a isi rezerva bilete sau de a avea toate informatiile necesare. Totul se poate intampla doar la un click distanta.

 

Pentru a veni in sprijinul utilizatorilor, Allview a integrat functia Text-To-Speech a asistentului vocal  AVI in cadrul aplicatiei Touravi, aceasta fiind capabila sa citeasca informatiile primite despre imaginea identificata.

 

Pe langa recunoasterea obiectivelor turistice, aplicatia Touravi este capabila sa recunoasca chiar si animale, pasari, plante, si nu in ultimul rand, diferite tipuri de obiecte.

 

Aplicatia va fi lansata intr-o varianta Beta care va fi disponibila exclusiv pe noul terminal Soul X5 Pro si va putea fi testata incepand cu 29 iunie 2018. Allview va continua dezvoltarea aplicatiei Touravi pentru a putea fi utilizata chiar si pe alte terminale din portofoliul sau, precum si pentru a aduce noi functii utile care vor veni in sprijinul utilizatorilor. 

 

 

Descopera cum functioneaza:

 

https://www.youtube.com/watch?v=g4PeZTr6qAo&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=MQhYF8nkeNg&feature=youtu.be

 

 

 

Despre Allview


Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc. In 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o solutie complexa de automatizare si monitorizare a locuintei. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia si Estonia. Allview se afla intr-un proces continuu de inovatie si dezvolta tehnologii care ofera acces la cunoastere, informatie, la o viata mai buna.  

Inapoi