ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Allview intra in aceasta toamna pe piata de televizoare

18.09.2018  |  Comunicate

 

Brandul romanesc promite experiente remarcabile

 


Surpriza acestei toamne vine de la brandul romanesc Allview, care le promite utilizatorilor sai o experienta remarcabila. Allview anunta ca intra pe piata de televizoare si ca va aduce o serie de noutati interesante.Compania pregateste lansarea unei noi game de produse, televizoare smart si clasice. Televizoarele vor fi disponibile din aceasta toamna pe piata romaneasca. Terminalele au fost dezvoltate de la inceputul anului 2018 de catre specialistii de la  Allview.

 

 

„Acest pas face parte din strategia noastra de a facilita utilizatorului interactiunea cu device-urile pe care le foloseste. Televizoarele care vor fi lansate in curand vor aduce un nou concept, axat si dezvoltat pe preferintele clientului”, explica Lucian Peticila, managerul general al companiei Allview.

 

 

In acest fel, Allview isi largeste portofoliul de produse, compania comercializand la acest moment telefoane, tablete si smart device-uri.

Inapoi