ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

În perioada 4 – 8 iulie ne aflăm în vacanța de vară! Comenzile plasate în această perioadă, se vor livra începând cu data de 11 iulie.
Vă așteptăm mesajele pe adresa shop@allview.ro și vă mulțumim pentru înțelegere!

Distreaza-te cu FunEmoji si pe Soul X5 Pro!

20.09.2018  |  Comunicate

 

 

Functia speciala Fun Emoji, “motor” de distractie pentru utilizatorii telefonului Soul X5, este de acum disponibila, prin update, si pe Soul X5 Pro.Ce poti face:

Camera frontala a telefonului iti preia, prin activarea functiei speciale, expresiile, mimica si gesturile si le transpune in emoji-uri dinamice. Tu alegi personajul si il pui la treaba printr-o singura miscare. Alaturi de expresiile faciale, emoji-ul iti preia si vocea, transpunandu-ti personalitatea in personaje haioase.

 

 

Te distrezi cu prietenii

Fun Emoji este o functie nascuta special pentru entertaimentul utilizatorului, iar cum, de obicei, distractia are mai mult gust cand e impartasita cu prietenii, tot ce creezi cu functia speciala a lui Soul X5 si Soul X5 Pro poti share-ui de indata pe retelele de socializare.

 

 

Mesaje personalizate

Tot cu Fun Emoji, iti poti personaliza mesajele transmise cunoscutilor. In functie de starea ta de spirit si de mesajul pe care vrei sa il dai mai departe, poti alege personajul care si se pare potrivit. Iar lucrurile nu se opresc aici, te provocam sa descoperi noi forme de distractie!

 

Inapoi