ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Ca urmare a situației actuale generată de Coronavirus COVID-19, din motive de precauție, echipa Allview își suspendă activitatea cu publicul începând cu 13 martie. Mai multe detalii, aici

Noua versiune AVI va avea capacitati Text to Speech si va oferi feedback vocal utilizatorilor

17.05.2018  |  Comunicate

 

17.05.2018 – Allview, brandul romanesc de smartphone-uri si tablete, va lansa in curand o noua versiune AVI ce va cuprinde un algoritm dezvoltat special pentru ca asistentul vocal sa reproduca vocea umana si limba romana. 

 

Noul algoritm TTS de transformare a textului in vorbire (Text to Speech), prin intermediul unui robot de machine learning antreneaza asistentul vocal in dezvoltarea de conexiuni noi si coerente intre litere si silabe, formand cuvinte si fraze complexe. Citirea oricarui text in limba romana este acum posibila, iar asistentul vocal va putea reproduce tonalitatile specifice limbii romane.


“AVI reprezinta o munca continua de cercetare si dezvoltare pentru a crea primul asistent vocal in limba romana. Vom lansa in curand o noua versiune, care va avea functii specifice inteligentei artificiale.
Noua versiune a asistentului vocal este dezvoltata in parteneriat cu Universitatea Tehnica din Cluj, colaborare de care suntem foarte mandri si le multumim pe aceasta cale pentru toate eforturile depuse impreuna’’, a declarat Lucian Peticila, fondatorul Allview.


Asistentul vocal AVI a fost lansat anul trecut, avand initial functiile de baza ale unui asistent vocal - apelarea contactelor, transmiterea de mesaje text si WhatsApp, modificarea setarilor din telefon sau programarea intalnirilor. Ulterior, AVI a inglobat functii de asistent personal precum remindere, liste de cumparaturi, calendar si informatii de cultura generala. AVI este updatat periodic cu functionalitati noi si poate fi accesat in prezent de peste 25 de terminale din gama Allview.


Asistentul vocal AVI va fi disponibil in curand si pe alte terminale din gamele Allview. Mai multe detalii despre AVI pot fi gasite accesand pagina de prezentare AVI si video-ul de prezentare.Despre Allview


Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc. In 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o solutie complexa de automatizare si monitorizare a locuintei. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia si Estonia. Allview se afla intr-un proces continuu de inovatie si dezvolta tehnologii care ofera acces la cunoastere, informatie, la o viata mai buna.

Inapoi