ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Soul X5, primul telefon din portofoliul Allview cu FunEmoji

23.08.2018  |  Comunicate


Viitorul telefon din portofoliul Allview, Soul X5, va integra noua functie FunEmoji.


23.08.2018 - FunEmoji va include o serie de emoji-uri cool care vor oglindi personalitatea utilizatorului. Utilizand camera frontala a telefonului Soul X5 impreuna cu capacitatea inteligentei artificiale a procesorului, utilizatorul va putea crea emoji-uri dinamice si amuzante. Noua functie va prelua miscarile, gesturile si expresiile utilizatorului si le va transforma in emoji-uri dinamice. Pe langa expresiile faciale ale utilizatorului, Soul X5 va recunoaste si vocea acestuia. Astfel, utilizatorii vor putea trimite prietenilor mesaje vocale animate cu fete de animale ce imita expresiile sale si le vor putea partaja cu acestia prin intermediul retelelor de socializare.

 

Video prezentare: https://www.youtube.com/watch?v=C5mrsyMcgYE


Allview a pregatit o pagina dedicata celor care doresc sa beneficieze de o surpriza in ziua lansarii: https://www.allview.ro/soul-x5/

 

 

Despre Allview

Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc. In 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o solutie complexa de automatizare si monitorizare a locuintei. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia si Estonia. Allview se afla intr-un proces continuu de inovatie si dezvolta tehnologii care ofera acces la cunoastere, informatie, la o viata mai buna.

Inapoi