ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Soul X5 Pro, viitorul varf de gama al Allview, va avea incorporat cel mai nou procesor MediaTek Helio 60

17.04.2018  |  Comunicate


17.04.2018 – Soul X5 Pro, viitorul smartphone de top al brandului Allview, va avea incorporat cel mai nou  si avansat procesor MediaTek, Helio P60. Impreuna cu MediaTek Helio P60, Allview aduce performante ridicate si tehnologie premium mai aproape de clienti.

 

Soul X5 Pro va fi varful de gama si va avea performante mult imbunatatite fata de generatiile anterioare de flagship-uri Allview. Procesorul MediaTek Helio P60 a obtinut la testele sintetice un scor de peste 140k Antutu Benchmark. In comparatie cu generatia anterioara MediaTek P23, MediaTek Helio P60 este cu 70% mai performant.

 

Procesorul MediaTek Helio P60 este format din opt nuclee - patru nuclee Big-Core Cortex-A73 tactate la 2.0 Ghz si patru nuclee Cortex-A53 tactate la 2.0 GHz, la care se adauga unitea de procesare multi-core Mobile-APU, precum si acceleratorul grafic Mali G72 MP3 GPU tactat la 800 MHz. Cele 8 nuclee si CorePilot™ au scopul de a crea cea mai buna experienta de utilizare chiar si in timpul celor mai exigente jocuri sau in perioade de multitasking cu diverse aplicatii.

 

Un alt avantaj al Helio P60 este nucleul inteligent NeuroPilot care se afla la baza capacitatilor de inteligenta artificiala a smartphone-ului Soul X5 Pro. Prin utilizarea Android Neural Networks API si a unitatii de procesare multi-core Mobile-APU, acesta va oferi suport pentru inteligenta artificiala, inclusiv pentru realitatea augmentata, recunoastere faciala, identificare de obiecte si scene fotografice.

 

Soul X5 Pro va fi primul smartphone al companiei care va avea tehnologie neurala si va permite deblocarea prin recunoastere faciala (Deep Face ID). Aceasta optiune se datoreaza procesorului VPU cu tehnologie neurala dedicata pentru inteligenta artificiala si senzorilor specifici pozitionati pe zona frontala a smartphone-ului.

 

Mai multe detalii despre noul procesor MediaTek Helio P60 regasiti aici:

http://i.mediatek.com/p60

Inapoi