ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Soul X5 – te invata, te asista, te distreaza

06.09.2018  |  Comunicate


06.09.2018 - Brandul romanesc Allview lanseaza un nou telefon din gama Soul.

 

Soul X5 este telefonul care va capta toate privirile in perioada urmatoare.  Dispozitivul beneficiaza de inteligenta artificiala integrata intr-un design futurist, la un pret fara concurenta.

 

Soul X5 vine cu o noua functie integrata in camera sa: FunEmoji. Aceasta permite utilizatorului sa isi transpuna mimica si vocea intr-un personaj haios si sa impartaseasca experienta sa direct pe retelele de socializare. Aplicatia va deveni disponibila in septembrie si pentru detinatorii de Soul X5 Pro, telefon vandut deja pe scara larga de Allview. O alta noutate adusa de Soul X5 este functia Live Photo, prin care utilizatorul poate sa anime orice imagine, deschisa ulterior prin Google Photos.

 

Soul X5 este inovator nu doar cand vine vorba de distractie, ci si cand vine vorba de capacitatea de invatare si adaptare a dispozitivului la comportamentul utilizatorului, prin intermediul inteligentei artificiale de ultima ora. De la o utilizare la alta, Soul X5 devine mai performant si propune utilizatorului optimizari, citind si intepretand comportamentul si nevoile acestuia. Un exemplu relevant este cel al camerei care identifica imaginea si isi adapteaza setarile automat, asfel incat sa livreze o fotografie perfecta. In spatele inteligentei artificiale de pe Soul X5 sta un procesor MediaTek Helio P22 (cu opt nuclee tactate pana la 2.0 Ghz, 12nm) la care se adauga tehnologia  CorePilot™.

 

Camerele telefonului Soul X5 de la Allview sunt gandite astfel incat sa ii ofere utilizatorului o experienta totala in materie de imagine. Noua tehnologie MediaTek Imagiq este integrata atat in camera duala (16MP+5MP) a dispozitivului, cat si in camera frontala a acestuia (16MP+AI). Tehnologia permite realizarea de fotografii spectaculoase, cu efecte de profunzime, similare cu cele obtinute folosind un DSLR, cu camera principala si cea secundara.  Totodata, tehnologia Imagiq permite capturarea unor fotografii de calitate, in conditii de luminozitate scazuta. Procesorul Mediatek Helio P22 dispunde de un nou sistem electronic de stabilizare al imaginii, astfel incat camerele focalizeaza rapid si precis.

 

 

AVI face furori si pe Soul X5, transformand telefonul intr-un veritabil asistent personal al utilizatorului. Soul X5 dispune de noul Visual UI 3.0. Swipe, care permite ascunderea Notch-ului si a functiilor home, back, history, reluarea acestora doar printr-un swipe, optimizarea consumului de energie si date, precum si alte functii inedite care pot fi descoperite pe https://www.allview.ro/faqsoulx5.

 

Cu un display de 5.86” IPS INCELL si un raport 19:9, Soul X5 dispune de recunoastere faciala, oferind un plus de securitate utilizatorului. Telefonul este disponibil la precomanda incepand cu 6 septembrie, la pretul de 1099 lei. Cei care doresc sa isi precomande telefonul, vor primi si o surpriza de la Allview. Mai multe detalii despre produs si comenzi, gasiti pe www.allview.ro/soulx5.

 

 

 

Despre Allview


Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013 a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. In 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o solutie complexa de automatizare si monitorizare a locuintei. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia si Estonia. Allview isi propune sa devina cel mai puternic brand romanesc de tehnologie, capabil sa ofere acces la tehnologii de ultima ora pentru cat mai multi consumatori, in mai multe segmente de buget.

Inapoi