ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

În perioada 4 – 8 iulie ne aflăm în vacanța de vară! Comenzile plasate în această perioadă, se vor livra începând cu data de 11 iulie.
Vă așteptăm mesajele pe adresa shop@allview.ro și vă mulțumim pentru înțelegere!

Soul X5, terminalul care ofera solutii inteligente

14.08.2018  |  Comunicate


14.08.2018 - Soul X5, viitorul terminal din gama Soul al brandului Allview, va oferi utilizatorilor solutii inteligente pentru camerele foto, atat pentru cea principala, cat si pentru cea secundara, dar si pentru experienta de utilizare.

 

Camera principala vine cu un sistem dual de 16MP + 5MP cu o deschidere de f/2.0. Datorita tehnologiei neurale, camera principala a terminalului Soul X5 va fi capabila sa recunoasca scenele foto si sa isi adapteze setarile in functie de acestea. Mai mult, functia Bokeh va fi vizibil optimizata datorita noului procesor Mediatek Helio P22. Astfel, utilizatorii vor face usor pasul de la fotograf amator, la fotograf profesionist. Cadrele surprinse vor fi intradevar spectaculoase!

 

Sistemul electronic de stabilizare al imaginii a fost imbunatatit cu un nou motor de compensare a shutter-ului rotativ, astfel, atunci cand utilizatorul va filma cadre cu actiuni rapide sau din miscare acestea vor fi vizibil imbunatatite datorita atenuarii efectului “jeleu”.  

 

Camera secundara de 16MP cu functia  Bokeh by AI va deveni cu adevarat maiestuoasa, insa noile sale functii le vom prezenta incepand cu 24 august. Fii pe faza!

 

Soul X5 va imprumuta din functiile aplicate ale terminalului Soul X5 Pro, prin urmare, prin integrarea noului UI, 3.0 Swipe, utilizatorul va avea parte de o experienta placuta, intuitiva si personalizata. Soul X5 va beneficia de optimizare privind consumul de date si de energie, dar si de functii inedite precum: deblocarea instanta a dispozitivului, notificari personalizate, utilizarea intregului meniu prin gesturi swipe cu un singur deget din mijlocul ecranului si ascunderea instanta a bretonului Notch.

 

 

Despre Allview

Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc. In 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o solutie complexa de automatizare si monitorizare a locuintei. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia si Estonia. Allview se afla intr-un proces continuu de inovatie si dezvolta tehnologii care ofera acces la cunoastere, informatie, la o viata mai buna.

Inapoi