ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Soul X5 un nou telefon Allview cu inteligenta artificiala, accesibil

24.07.2018  |  Comunicate

 

24.07.2018 - Allview pregateste un nou smartphone, accesibil tuturor, care va beneficia de avantajele inteligentei artificiale si va prelua functiile importante din Soul X5 Pro.

 

Noul smartphone Allview va avea procesor MediaTek Helio P22, incorporat si va oferi consumatorilor posibilitatea de a utiliza inteligenta artificiala, pentru camerele foto, ergonomia sistemului de operare si optimizarea consumului de energie si a traficului de date.

 

Noul smartphone va avea tehnologie neurala si va prelua din Soul X5 Pro mai multe elemente, printre care: UI 3.0 Swipe, aceleasi functionalitati ale display-ului notch, va permite deblocarea prin identificare faciala si nu va face niciun compromis la performantele camerelor foto, avand efect Bokeh atat pentru camera principala, cat si pentru cea frontala.

 

Procesorul MediaTek Helio P22 este format din opt nuclee tactate pana la 2.0 Ghz(4*2,0Ghz,4*1,5Ghz), la care se adauga performanta extraordinara obtinuta prin procesul de productie TSMC 12nm FinFET si tehnologia  CorePilot™, care au scopul de a crea cea mai buna experienta de utilizare, eficienta energetica, gestionare termica optima, asigurand in acelasi timp si o durata de viata mai lunga a bateriei.

 

Un alt avantaj al Helio P22 il reprezinta suita de solutii pentru camerele foto, MediaTek Imagiq, care permite un nou sistem de camere duale pentru profunzimea imaginii. Acest sistem cu camere duale, bazat pe cele mai noi si performante tehnologii, va oferi consumatorului posibilitatea de a capta efecte de profunzime profesionale in cele mai spectaculoase fotografii, performante incredibile in lumina scazuta, reducerea zgomotului in cadre multiple si o noua tehnologie avansata pentru zoom mult mai clar in imagine. Printre beneficiile oferite de noul procesor si inteligenta artificiala se numara si identificarea obiectelor si a scenelor foto.

 

Noul chipset P22 consuma cu 24% mai putina energie fata de P23, versiunea anterioara, datorita subprocesorului dedicat. Nivelul de acuratete al GPS-ului a crescut cu 10%, iar datorita coexistentei  simultane a Wi-Fi(802.11ac)/BT, transferul de date este mai rapid cu 80%.

 

Mai multe detalii despre noul procesor MediaTek Helio P22 regasiti aici:

https://www.mediatek.com/products/smartphones/mediatek-helio-p22

 

 

Despre Allview

Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc. In 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o solutie complexa de automatizare si monitorizare a locuintei. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia si Estonia. Allview se afla intr-un proces continuu de inovatie si dezvolta tehnologii care ofera acces la cunoastere, informatie, la o viata mai buna. 

Inapoi
 
text_chat: