Tabletele Allview Viva Q7 si Viva Q7 Life primesc Android 4.4 Kit Kat

17.04.2014

Tabletele Allview Viva Q7 si Viva Q7 Life beneficiaza, incepand de astazi, de o noua versiune software. Astfel, se face trecerea la sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat, ce creste performanta si viteza de procesare.

 

Dupa ce la inceputul lunii aprilie tabletele Viva Q8 au fost primele device-uri Allview care au beneficiat de update la Android 4.4, astazi vine randul tabletelor Viva Q7 si Viva Q7 Life sa primeasca aceasta actualizare de soft.

 

Produsele ce vor fi livrate catre magazinele partenere vor avea preinstalata noua versiune Android, care aduce multiple beneficii. Printre acestea se numara: o interfata mai prietenoasa (icon-uri noi, sistem de widget-uri imbunatatit, tranzitie mai fluenta intre ecrane), multitasking mai rapid, editor de imagine imbunatatit, consum redus de memorie, functionare mai buna a tehnologiei wireless display, tastatura cu functii noi (zeci de emoticoane Emoji pentru comunicarea pe retelele de socializare), player audio imbunatatit (previzualizare album in lock-screen), buton dedicat de screenshot, cloud printing, immersive mode (se pot rula mai multe aplicatii in mod Full Screen).

 

Tabletele Allview Viva Q7 si Viva Q7 Life au fost lansate in a doua jumatate a anului 2013 si s-au bucurat de o mare popularitate in randul utilizatorilor, datorita design-ului ultra slim, a procesorului Quad Core integrat si a raportului foarte bun calitate-pret.

 

Pentru clientii care detin deja o tableta Viva Q7 sau Viva Q7 Life, procedura de actualizare este disponibila pe website-ul companiei, www.allview.ro.

 

Despre Allview Mobile Romania

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de smartphone-uri si tablete PC. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati site-ul companiei la adresa www.allview.ro.