Allview
Allview
Allview
Allview

De unde vine magia?

Magic Touch este solutia care scurteaza calea spre aplicatiile si functiile smartphone-ului. Activeaza Magic Touch si adauga in meniul lateral pana la 15 aplicatii favorite. Ele vor ramane la o atingere distanta oriunde ai naviga.

Poti personaliza aplicatia Magic Touch ori de cate ori se schimba prioritatile momentului. Intuitiv, Magic Touch se adapteaza usor atat utilizatorilor dreptaci cat si celor stangaci.

Allview

Perfect in mainile tale

Display-ul de 5” si designul compact inlesnesc utilizarea smartphone-ului P6 eMagic cu o singura mana. Folosirea aplicatiei Magic Touch pune in valoare curbura discreta a sticlei 2.5D, care ofera o senzatie extrem de placuta la atingere. Alege culoarea cea mai potrivita stilului tau, dispozitivul P6 eMagic este disponibil in culorile auriu si maro.

Lasa-te invaluit de culoare

Display-ul IPS de 5” este ideal pentru a rasfoi fotografii sau a te delecta cu videoclipurile preferate. Cu greu vei putea sa-ti desprinzi privirea de ecranul telefonului tau...

Allview

Performanta de care ai nevoie

P6 eMagic este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor Quad Core 1,3 GHz si memorie RAM de 1GB. Ruleaza sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, asigurand o experienta placuta de utilizare. Memoria Flash de 16GB poate fi extinsa prin adaugarea unui card microSD de pana la 128GB in regim single SIM.

Allview

Descopera magia gesturilor inteligente

Transpune-ti gandul intr-o simpla atingere iar smartphone-ul tau il va decodifica rapid si te va trimite direct la tinta. Deblocheaza ecranul printr-o dubla atingere, gliseaza in sus pentru a intra direct in aplicatia camerei sau deseneaza conturul unei litere pe ecranul inactiv pentru a ajunge rapid in aplicatia dorita. Ce poate fi mai simplu de atat?

Allview

Prelungeste autonomia economisind inteligent

Economiseste energia smartphone-ului P6 eMagic pentru momentele in care te vei afla departe de prize sau incarcator. Optiunea Smart Power ajusteaza automat anumiti parametri de funcționare pentru a prelungi autonomia dispozitivului iar Custom Power permite setarea unui plan propriu de economisire a energiei prin ajustarea luminozitatii ecranului, inchiderea aplicatiilor din fundal sau dezactivarea anumitor functii.

Allview