Allview P7 Xtreme
Allview P7 Xtreme
Allview P7 Xtreme
Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme

Viitorul incepe acum.

Lumea gadgeturilor este mereu in schimbare si evolueaza foarte repede. Smartphone-urile au procesoare din ce in ce mai puternice, camere din ce in ce mai performante si design din ce in ce mai slim. P7 Xtreme este un nou pas spre viitor, oferindu-ti inovatie si performanta intr-un device cu adevarat smart. Iti prezentam primul smartphone Allview dotat cu procesor Octa Core si camera foto rotativa.

Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme
Allview P7 Xtreme

DESIGN
UNIBODY

P7 Xtreme are design ergonomic si subtire, oferindu-ti o experienta placuta la fiecare utilizare si fiind fabricat cu tehnologii de ultima ora.

Allview P7 Xtreme
Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme

P7 Xtreme te va impresiona cu designul elegant si ultra-slim, avand o grosime de numai 8,45 mm. Carcasa unibody (fabricata dintr-o singura bucata prin tehnologia CNC) ii confera un plus de suplete si durabilitate

Allview P7 Xtreme
Allview P7 Xtreme

Display generos, rezolutie ideala

Ecranul de 4,7 inch al smartphone-ului P7 Xtreme este ideal pentru a viziona filme si clipuri la rezolutie HD, a testa cele mai cool jocuri si a naviga pe internet. Rezolutia HD iti ofera o experienta vizuala placuta.

Allview P7 Xtreme
Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme

Display-ul Sharp IGZO IPS

garanteaza un consum redus de energie si este protejat de Dragon Trail X Glass, care ofera o rezistenta foarte mare la zgarieturi.

Allview P7 Xtreme

PROCESOR OCTACORE

P7 Xtreme iti va intrece toate asteptarile, oferindu-ti putere de procesare la superlativ. Procesorul Octa Core de 1,7 Ghz face fata cu usurinta celor mai pretentioase necesitati de browsing si multi tasking. Jocurile ruleaza fluent, paginile web se incarca rapid si aplicatiile pornesc aproape instantaneu.

Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme
Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme

Sunet DTS

P7 Xtreme iti ofera o experienta sonora completa.

Asculta melodiile tale preferate pe player-ul audio preinstalat si urmareste cele mai noi filme la o calitate superioara a sunetului! Datorita sistemului DTS (Digital True Surround) te vei bucura de un sunet cristalin. In plus, ai incluse o pereche de casti care asigura o fidelitate sonora inalta.

Allview P7 Xtreme
Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme

Camera foto rotativa

P7 Xtreme este primul smartphone Allview dotat cu camera rotativa. Camera foto de 13 MP se transforma din camera principala in camera frontala si invers, prin rotire de pana la 210 grade. Astfel, se elimina necesitatea unei camere frontale, iar tu vei realiza fotografii tip autoportret la calitate maxima.

In plus, o serie de functii ingenioase asteapta sa fie descoperite.

Allview P7 Xtreme
Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme

Inregistrare video Full HD

inregistreaza momentele importante din viata ta la o calitate Full HD exceptionala si transforma-le in amintiri pretioase.

Fotografiere HDR

transforma fiecare peisaj intr-un cadru de poveste. Surprinde mai multe detalii si o gama larga de tonuri, de la umbre la evidentieri

Fotografiere panoramica

captureaza imagini spectaculoase pe verticala sau pe orizontala care ofera un camp vizual de pana la 360 grade

Continuous shooting

nu vei rata nici un cadru important, pentru ca in numai 21 de seconde camera poate realiza 99 de fotografii

Fotografiere hands free

Esti alaturi de prietenii tai la o petrecere, pe plaja sau intr-o excursie? Fotografiile de grup le va face telefonul! Datorita designului ingenios, P7 Xtreme poate fi asezat in picioare pe orice suprafata dreapta, iar camera foto se va declansa automat la intervalul de timp setat de tine. Pentru ca fotografia va fi realizata de camera frontala de 13 MP, puteti vedea pe ecran cum va arata poza de grup.

Inregistrare video Full HD

: inregistreaza momentele importante din viata ta la o calitate Full HD exceptionala si transforma-le in amintiri pretioase. Pauza filmare: daca intervine ceva in timp ce filmezi, poti apasa pe „pause”, iar apoi poti relua filmarea exact de unde a fost oprita.

Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme

Beauty face

Cu P7 Xtreme, realizezi autoportete de 13 MP! Acestea pot fi retusate instantaneu cu ajutorul a 12 efecte beauty. Astfel, poti fi sigur ca iesi bine in orice fotografie.

Eraser

Elimina elementele in miscare din fundalul fotografiilor.

Best face

Poti face mai multe fotografii ale unui grup, iar apoi sa selectezi si sa combini cea mai reusita fata a fiecaruia pentru a avea poza ideala.

Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme

Fotografii si inregistrari spion

Camera realizeaza fotografii si inregistrari video extrem de discrete, daca este orientata spre cadrele pe care vrei sa le surprinzi. Astfel, poti realiza fotografii sau filmari fara sa fii nevoit sa rotesti telefonul si sa fii astfel observat.

Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme

Convorbiri video

De acum, convorbirile video sunt o adevarata placere. Aseaza telefonul pe o suprafata dreapta si orienteaza camera catre tine. Vei putea sta la povesti comod cu prietenii tai.

Allview P7 Xtreme

LED flash

Realizeaza fotografii si autoportete excelente, chiar si in conditii de lumina slaba.

Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme

Smartphone-ul viitorului ofera
conectivitate maxima.

Cu P7 Xtreme esti conectat in permanenta la noutati, oriunde te-ai afla. In plus, conectezi telefonul cu usurinta la alte device-uri si faci schimb de informatii rapid. Ai 3G pentru conexiune la internet, GPS, Bluetooth, conexiune USB si Wi-Fi direct pentru transfer rapid de fisiere. In plus, dispui si de:

Wi-fi display: continutul smartphone-ului poate fi transferat pe orice televizor cu port HDMI, utilizand adaptorul Smart2View.
cablu OTG: transfera fisiere cu usurinta.

Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme

Dual SIM

P7 Xtreme iti ofera avantajele a doua telefoane intr-un singur device.
Indiferent de retea, datorita functiei Dual Sim nu va mai trebui sa folosesti doua telefoane si te poti bucura de convorbiri in retele diferite la cele mai mici costuri.
P7 Xtreme poate fi utilizat cu doua cartele micro-sim.

Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme
Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme

Personalizare cu teme Allview

Customizeaza interfata smartphone-ului tau cu ajutorul unui widget preinstalat. Poti modifica in functie de preferinta efectele de tranzitie intre ecrane, wallpaper-ul si temele create special de Allview.

Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme

Xtrem de performant

In testele AnTuTu Benchmark smartphone-ul P7 Xtreme a obtinut peste 28.400 de puncte. AnTuTu Benchmark este una dintre cele mai importante aplicatii cu ajutorul careia se testeaza performantele hardware ale device-urilor Android.

Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme
Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme Allview P7 Xtreme