Allview
Allview
Allview
Allview

De unde vine magia?

Scurteaza calea catre aplicatiile tale favorite, doar o atingere “magica” te mai desparte de ele. Magic Touch este solutia care te conduce exact acolo unde vrei, fara sa mai fie nevoie sa te intorci in ecranul initial. Activeaza Magic Touch si adauga in meniul lateral pana la 15 aplicatii favorite.

O atingere prelungita a icon-ului iti va deschide automat cele mai utilizate optiuni ale aplicatiei. Indiferent unde ai naviga, vei ajunge la aplicatia dorita pe calea cea mai scurta. Intuitiv, Magic Touch se adapteaza usor utilizatorului, in dreapta sau stanga ecranului, in functie de mana care foloseste terminalul.

Turbo Download

Navigheaza cu viteze 4G Dual Mode pe internet, in ambele standarde, FDD sau TDD. Mai mult, poti descarca mai rapid fisiere mari de peste 20MB utilizand functia de Descarcare accelerata. Aceasta va folosi in acelasi timp atat conexiunea WiFi cat si 4G/3G.

Allview

Dual SIM si slot microSD dedicat

Smartphone-ul P8 eMagic iti aduce de doua ori mai multe beneficii intrucat incorporeaza doua cartele SIM pe care le poti folosi in functie de nevoile tale de zi cu zi. In plus, beneficiezi de un slot dedicat pentru carduri microSD de pana la 128GB si astfel nu va mai fi nevoie sa sacrifici un card SIM in favoarea extra spatiului de stocare.

Allview

Admira perfectiunea in cele mai mici detalii

Display-ul IPS de 5,5 inch ofera culori intense si o luminozitate excelenta.

Tehnologia LTPS optimizeaza performantele display-ului

Display-ul utilizeaza tehnologia inovatoare LTPS (Low Temperature Poly Silicon LCD). Spre deosebire de un display standard, unde cristalele au o geometrie neregulata, in display-ul LTPS structura ordonata permite o mobilitate mai mare a electronilor. Aceasta se traduce printr-o temperatura de lucru mai scazuta, raspuns mult mai rapid al display-ului la solicitarile utilizatorului si un consum redus de energie.

Allview
Allview

Placut la privire si la atingere

Cu o textura interesanta la atingere, care ofera o buna aderenta in mana utilizatorului, P8 eMagic se dezvaluie in doua nuante fermecatoare, auriu si gri. Sasiul robust din metal asigura smartphone-ului o rezistenta mecanica sporita.

Allview

O fereastra a timpului

Un telefon inteligent, un accesoriu pe masura. Alege pentru smartphone-ul P8 eMagic o husa tip carte, care pe langa protectia oferita dispozitivului te va surprinde prin ingeniozitatea sa. La inchiderea husei, in fereastra rotunda cu care aceasta este prevazuta va fi afisat un ceas elegant. Ai 3 variante pentru a personaliza modelul de ceas: alege intre analog si digital, in functie de stilul care te reprezinta.

Puterea e magica

P8 eMagic este echipat cu procesor Quad Core, ruleaza sistemul de operare Android™ 6.0, Marshmallow si dispune de o memorie RAM de 2GB si o memorie Flash de 16GB. In plus, beneficiezi de un slot dedicat pentru carduri microSD de pana la 128GB.

Allview

Modern Combat 4: Zero Hour ©2016 Gameloft. All rights reserved.
Gameloft and the Gameloft logo are trademarks of Gameloft in the U.S. and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners

Caractere
cu stil

Modul in care scrii te reprezinta? Daca esti adeptul acestei idei cu siguranta vei dori sa-ti pui amprenta nu doar asupra frazelor atent mestesugite, ci si asupra formelor pe care acestea le imbraca. Alege font-urile care te reprezinta si care iti ofera in acelasi timp inspiratie.

Allview

Ne rezervam dreptul de a adauga, elimina sau modifica anumite aplicatii preinstalate in produse, in functie de canalul de distributie al acestora.