Divertisment
interactiv

Allview TV
Allview TV

Transformă interacțiunea cu SMART TV-ul în distracție!

Trăiește la intensitate maximă fiecare moment, cu televizorul tău smart! Intră în acțiunea celor mai iubite filme sau jocuri și lasă-te captivat de imagine și sunet! Navighează cu ușurință în meniul SMART al televizorului și bucură-te de experiențe unice.

Allview TV

UI atractiv și intuitiv

Cu un UI special creat pentru seria SMART de la Allview, beneficiezi de o experiență interactivă superioară, adaptată nevoilor tale. Programul tv rulează simultan cu meniul SMART, iar tu navighezi cu ușurință, rămânând conectat permanent la posturile preferate.

Allview TV

Conținut organizat

Căutarea în conținutul tău media este mai facilă ca oricând. Muzica ta preferată, filmările sau fotografiile tale sunt perfect organizate și poziționate la doar un click distanță.

Aplicații si jocuri Android

Poți instala și accesa aplicațiile Android preferate din magazinul dedicat și le poți organiza conform preferințelor tale. Te poți bucura astfel de cele mai noi filme de pe Netflix și poți urmări videoclipurile din Youtube. Mai mult, doar cu un gamepad atașat, transformi televizorul în centrul tău de gaming și ai acces la sute de jocuri gratuite.

Allview TV
Allview TV

Display wireless

Descoperă funcționalitățile WiDi și împărtășește amintirile cu cei dragi, într-un mod simplu. Cu funcția screen mirror, proiectezi cu ușurință, în timp real, conținutul de pe smartphone sau tabletă direct pe ecranul televizorului tău SMART.

Allview TV
Allview TV

Auto TimeShift

Cu funcția Auto TimeShift activată, televizorul tău înregistrează automat ceea ce urmărești. Dacă vrei să revezi o secvență anterioară, te poți întoarce la aceasta și poți opta între a continua de la acel moment vizionarea sau a relua transmisiunea în timp real. Funcția este utilă, fie că vrei să revezi integral sau doar anumite secvențe din meciul, filmul sau emisiunea ta preferată.

*este necesară utilizarea unui suport de Stocare extern

Imagine și contrast

Descoperă poveștile imaginii și bucură-te de toate detaliile acțiunii! Pătrunde nuanțele și contrastele care îți vor îmbogăți perspectiva.

Conectivitate

Allview TV
Allview TV

Allview Smart TV 25", 32" & 40"

Trăiește la intensitate maximă fiecare moment, cu televizorul tău smart!