Allview SmartCare

nu urmareste greutatea, ci sanatatea.

Allview SmartCare
Allview SmartCare

SmartCare nu urmareste greutatea, ci sanatatea.

SmartCare nu este un cantar clasic, este un cantar inteligent care permite evaluarea completa a compozitiei corporale. Conectat la aplicatia SmartCare, iti vei putea monitoriza evolutia in timp. Asftel, vei putea controla factorii care iti influenteaza sanatatea corporala si astfel iti poti crea un program zilnic de activitate fizica si te vei putea orienta spre un regim alimentar adecvat.

Allview SmartCare
Allview SmartCare

Analiza impedantei bioelectrice

Analiza compozitiei corporale are loc prin tehnica BIA (analiza impedantei bioelectrice). Aceasta tehnica se bazeaza pe un curent electric slab si nepericulos va traversa in intregime corpul care in functie de rezistenta opusa de fiecare tesut in parte, va calcula compozitia corporala.

Evaluare completa

Cantarul corporal SmartCare nu iti masoara doar greutatea, ci 14 valori esentiale, precum indicele de masa corporala, grasimea corporala, greutatea corporala fara grasime, grasimea subcutanata, grasimea viscerala, umiditatea corpului, musculatura scheletala, masa musculara, masa osoasa, rata metabolica bazala, proteinele si varsta metabolica. Aceste valori sunt foarte importante pentru alegerea unui regim alimentar adecvat si a activitatii fizice necesare.

Allview SmartCare

Aplicatia SmartCare iti sare in ajutor

Prin reteaua Wifi, poti sincroniza cantarul SmartCare cu aplicatia dedicata. Astfel, toate valorile inregistrate de catre cantar vor fi transferate catre aplicatie si salvate automat. Prin intermediul aplicatiei SmartCare vei avea acces la detalierea celor 14 tipuri de valori. Aplicatia iti va genera grafice, astfel poti vizualiza tendintele valorilor si iti poti urmari progresul saptamanal, lunar, cat si anual.

Allview SmartCare
Allview SmartCare

Profiluri pentru toti membrii

Cantarul SmartCare este potrivit pentru toata familia. Poti crea conturi in aplicatie pentru fiecare membru iar cantarul il va detecta si va genera toate valorile in contul dedicat.

Allview SmartCare
Allview SmartCare
Allview SmartCare

Seteaza alarma

Pentru a putea analiza precis progresul tau, prin intermediul aplicatiei SmartCare, iti poti seta alarma pentru cantarire dimineata, la pranz sau seara.

Design minimalist

SmartCare este un cantar cu un design slim si minimalist care se va potrivi perfect in orice incapere. Construit din sticla securizata, cantarul SmartCare va fi alaturi de tine pentru un timp indelungat!

Allview SmartCare

CUMPARA