Soul X7 Style

 

Design atrăgător, culoare uimitoare

Liniile clasice, contururile rotunjite și culoarea modernă cu reflexii glossy verzi-albăstrui, îi oferă un sentiment unic și îi surprind simțurile prin senzația plăcută dată de fiecare atingere.

Lărgește-ți orizontul

Bucură-te de o perspectivă clară. Afișajul mare de 6,217” cu Waterdrop te apropie de ceea ce contează cel mai mult și îți oferă imagini bine definite și culori naturale, indiferent de unghiul de vizualizare. Ai parte de o rezoluție HD+, iar sticla 2.5D oferă un aspect premium și o senzație plăcută la atingere.

Allview Soul X7 Style
FF

Performanță optimă

Chipset-ul puternic Helio P23 Octacore este susținut de tehnologia Core pilot 4.0 pentru un balans optim între performanța ridicată și consumul redus de energie. Memoria RAM generoasă de 4 GB si Flash-ul de 64 GB, asigură o experiență ideală atunci când rulezi mai multe aplicații sau task-uri solicitante. Soul X7 Style suportă card MicroSD de până la 128 GB, pe care poți stoca orice ai nevoie.

Memorie RAM
4GB

Memorie FLASH
64GB

MicroSD
up to 128GB

Capturează momentele unice

Ai la îndemână o cameră foto duală pentru a surprinde toate momentele importante din viața ta. Camera principală de 13MP oferă rezultate excelente, asigurate de tehnologia Imagiq 2.0, fie că este vorba despre fotografii sau clipuri video. Imagiq oferă o experiență fotografică unică prin culori reale, mai multe detalii, luminozitate îmbunătățită, focalizare automată mai rapidă și imagini mai clare. Alege funcția potrivită cadrului și surprinde momentele importante din viața ta.

Soul X7 Style
Soul X7 Style
Soul X7 Style
Soul X7 Style

Imagiq by Mediatek

Detaliile care fac diferența
Dedicated Vision Processing Unit

Soul X7 Style
Soul X7 Style

Ce face?

VPU powered by AI îmbunătățește funcționalitățile camerei, precum Face Beauty, HDR, Bokeh și, nu în ultimul rând, detectarea scenelor

Eficiență și performanță

Procesarea imaginii are loc în timp real, cu un consum minim de energie.

Performanță sporită

Vision Processing Unit, împreună cu procesorul și memoria, aplică rapid și cu acuratețe efectele dorite imaginii.

MediaTek Imagiq Dual Cameras

Tehnologia MediaTek Imagiq realizează estimarea în timp real a profunzimii câmpului vizual și elimină zgomotul de pe imagini. Obții astfel fotografii și videoclipuri demne de un fotograf pasionat.

Soul X7 Style

Zâmbește!

Camera frontală a smartphone-ului îți oferă funcții precum Face Beauty si Bokeh, pentru ca tu să obții cele mai reușite selfie-uri, de fiecare dată. Las-o să îți pună în valoare cele mai frumoase trăsături.

Soul X7 Style
Soul X7 Style

AVI este despre tine

Asistentul virtual AVI a fost conceput pentru ca tu să beneficiezi de o experiență completă alături de smartphone-ul tău și pentru a te ajuta să rămâi în siguranță, la nevoie. Cu AVI ai parte de asistență virtuală permanentă, tu îți poți vedea de lucrurile importante, iar asistentul virtual se asigură că nu ratezi niciun mesaj, redându-l vocal în difuzorul smartphone-ului sau în căștile conectate la acesta. Astfel, nu mai este necesar să atingi telefonul pentru a-ți verifica mesajele. AVI se adaptează la nevoile tale și îți învață rutina și aplicațiile preferate, astfel încât să devină mai util în timp.

Soul X7 Style

Autonomie
pentru zile lungi

Bucură-te de călătoria vieții tale, fără să te oprești prea des să îți încarci telefonul. Tehnologia Energy Smart Screen adaptează lumina de fundal a display-ului nu doar în funcție de lumina ambientală ci și de aplicațiile sau conținutul redat. Aceasta poate reduce consumul de energie cu până la 25%. Dacă adăugăm în ecuație și Stand-by Intelligent Power, Battery saver și bateria de 3400 mAh, vei avea ca rezultat peste o zi de funcționare.

Soul X7 Style

Dual SIM
VoWifi - VoLte

Cu Soul X7 Style beneficiezi de dual SIM, dar și de serviciul Voice over LTE (VoLTE) și de tehnologia Voice over Wi-Fi (VoWiFi). VoLTE oferă calitate și claritate sunetului și permite realizarea unei convorbiri telefonice prin rețeaua 4G, fără a mai fi nevoie de trecerea automată a terminalului din rețeaua de date 4G către 3G, varianta clasică pentru voce. Serviciul apel Wi-Fi poate fi realizat chiar și atunci când telefonul se află într-o zonă fără conexiune la rețea.

Soul X7 Style
Soul X7 Style
 • AVI - Asistent vocal în limba română
 • Display 19:9, 6,217” (720x1520px), TFT , HD+, touchscreen capacitiv 2.5D
 • Senzor rapid de amprentă încorporat în display
 • Camera frontală: 5 MP, Face Beauty
 • Camera principală: Dual camera 13MP AF f/2.2 + 0,3MP
 • CPU: Helio P23 Octacore,4xCortex®-A53 1,5GHz+4xCortex®-A53 2GHz1GHz
 • GPU: ARM Mali-G71 MP2 până la 700Mhz
 • Memorie RAM: 4 GB
 • Memorie Flash: 64 GB
 • Suportă card microSD de până la 128 GB în mod single SIM
 • GPS, Glonass
 • Conectivitate 4G, simultan sim 1 și sim 2, Cat 4
 • USB 2.0
 • Baterie: 3400 mAh
 • S.O.: Android™ 9, Pie™
 • Culoare: Turcoaz