#staiacasă

Idei pentru ocuparea timpului acasă

Pentru că #staiacasă în perioada aceasta, ne-am gândit să îți oferim câteva idei și recomandări care să te ajute să fructifici la maxim timpul petrecut în interior, fără să renunți la activitățile tale preferate precum mersul la sală sau cursurile de dans. Descoperă-le mai jos.

Allview TV

Ești obișnuit să faci mișcare zilnic?

Îți recomandăm să întrerupi o perioadă vizitele la sala de fitness și să îți continui activitatea acasă, în sufragerie, singur sau chiar impreună cu familia. Rămâi în formă și exersează în ritmul propriu cu aplicațiile de fitness disponibile pe Android TV™. Antrenorul virtual și ecranul generos îți vor oferi o experiență demnă de încercat.

Allview TV

Copilul tău trebuie să petreacă mai mult timp în casă decât în mod obișnuit?

Îți recomandăm aplicațiile educaționale disponibile pe Android TV™. Ar putea să învețe matematica în mod distractiv sau poate chiar o limbă nouă. Și între timp, tu poți răspunde liniștit la e-mail-urile urgente din Inbox. Totodată, îți recomandăm să limitezi timpul petrecut de către copii în fața ecranelor.

Allview TV

Obișnuiați să vă petreceți serile la cursuri de dans?

Păstrați-vă ritmul în sânge și continuați repetițiile și în casă. O mulțime de tutoriale sunt diponibile pe televizoarele cu Android TV™. Antrenorul virtual și ecranul generos vă vor oferi o experiența asemănătoare cu cea din sala de dans.

Allview TV

Știm că în perioada aceasta sunteți niște eroi care încearcă să facă față tuturor provocărilor. Pentru că și noi facem același lucru, #stămacasă, ne gândim permanent cum putem să ne și să vă facem viața mai ușoară. Și ne dăm seama că device-uri din jurul nostru pot fi foarte utile în situația de față. De exemplu, tableta Viva Home poate fi un centru de divertisment pentru întreaga familie sau educațional pentru cei mai mici din familie, ce continuă să învețe acasă.

Control parental al device-urilor mobile

Uneori este dificil să găsești suficiente activități atunci cand copiii trebuie să petreacă mai mult timp în casă decât în mod obișnuit. Instalează-i pe tabletă o aplicație educativă și oferă-i timp să o descopere. Cu ajutorul controlului parental poți seta limite de timp și bloca aplicații. Astfel, te asiguri că timpul petrecut pe tabletă va fi exploatat la maxim. Și între timp, tu poți răspunde liniștit la e-mail-urile urgente din Inbox. Îți recomandăm să limitezi timpul petrecut de către copii în fața ecranelor.

Allview TV

Antreprenoriat SMART

Din ce în ce mai multe companii găsesc soluții pentru ca echipele lor să lucreze în siguranță, de acasa. O soluție SMART pentru a vă continua activitatea este Allbook Q, fie că vorbim de conferințe virtuale sau alte task-uri zilnice. Cu tehnologia 4G LTE integrată, o baterie care rezistă și un design subțire și ușor, tu și echipa ta rămâneti conectați și productivi, chiar și de acasă.

Școala online

Când școlile sunt închise, elevii au posibilitatea să acceseze cursuri online pentru a rămâne conectați la lecții și exerciții practice și astfel să rămână la zi cu materia. Fie că este vorba despre preșcolari, elevi sau liceeni, sunt multe lecții live, susținute de către profesori voluntari, cu recapitulări și exerciții practice. Un notebook compact care să le ofere libertatea de a-și găsi cel mai confortabil loc din casa este soluția ideală pentru ei.

Rămâi conectat la tot ce contează, de-acasă.

Acum e mai simplu ca niciodată să păstrezi legătura cu cei dragi.