ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !
Din motive de sănătate și siguranță, showroom-ul Allview este închis. Mai multe detalii aici

CPU: Intel Celeron Dual-Core N3350 frecventa nominala 1,1GHz, frecventa burst 2.3GHz
Ecran: IPS LCD FullHD 13,3", 1920x1080px, format 16/9
Sistem de operare: Windows 10 Home Edition, 64 bit.
Memorie: RAM: 4GB DDR3
Memorie: Flash 64GB
Memorie SSD:Pana la 1TB (Nu este inclus)
Camera frontala VGA
Porturi: 2 x USB 3.0. mini HDMI
Baterie: 4800 mAh, 7,6V Litiu-polimer; pana la 7h utilizare
Dimensiune: 321.5x213.4x18.5mm
Greutate: 1240g

AllBook M

Pentru a seta data si ora ,trebuie sa efectuati urmatorii pasi : Click pe iconita din stanga jos->Selectati rotita Setari ->Accesati meniul Ora si Limba->Data si Ora

Pentru a schimba limba trebuie sa efectuati urmatorii pasi: Click pe iconita din stanga jos-> selectati rotita Setari->Accesati meeniul Ora si Limba->Regiune si Limba->de aici selectati tara si limba dorita. Va fi nevoie sa dati o repornire a laptop-ului,pentru a se aplica setarea.

Din bara de activitati accesati Store ->de aici puteti descarca mai multe aplicatii.

Pentru a dezinstala un program trebuie sa efectuati urmatorii pasi: Click pe iconita din stanga jos-> Cautare-> scrieti Panou de control-> Accesati-> Programe->Selectati ce programe vreti sa dezinstalati.

Spatiul de stocare poate fi marit prin adaugarea SSD M2 in slotul dedicat. Acesta poate fi montat  prin desfacerea surubului de la capacul din dreptul piciorusului stanga ,fata. Recomandam montarea SSD-ului la un service autorizat pentru a nu pierde garantia produsului.

Pentru a da resetare este nevoie sa mergeti in Setari->Actualizare si securitate -> Recuperare-> click pe Incepeti->Pastrati fisierele mele sau Eliminati tot-> Resetati

Pentru a seta timpul de inactivitate al ecranului ,trebuie sa urmati pasii: click pe iconita din stanga jos-> Setari-> Sistem-> Alimentare si repaus-> De aici selectati timpul dorit pentru inactivitate atunci" Cand este alimentat de la baterie " sau " Cand este in priza ".

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes