ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !

 


Smartband
Dimensiuni (mm): 39.8x19.7x9.3
Display OLED, 0.73”
Protejat la imersia cu lichide sau contactul cu praf conform standarului IP67
Autonomie baterie: 3 zile de utilizare
Incarcare: cablu USB cu conector magnetic
Durata incarcare: 40 min
Bluetooth 4.0
Compatibil cu SO Android
Sincronizat cu telefonul prin aplicatia dedicata
Monitorizeaza ritmul cardiac
Inregistreaza rezultatele pentru 24 de sporturi diferite
Monitorizeaza somnul
Afiseaza notificari social media, apeluri, mesaje, notificari smarthome, e-mailAllwatch S

Ceasul se foloseste de functia bluetooth pentru imperechere. In primul rand trebuie sa ne asiguram ca nu avem alte dispozitive imperecheate in acel moment cu telefonul, apoi intrand in aplicatia specifica, dupa inregistrare, vom avea meniul de cautare dispozitiv. 

Pentru a schimba interfata ceasului este nevoie sa navigam prin glisare de jos in sus, pana ce ajungem la meniul ceasului reprezentat prin patru patrate. Ajuns acolo este nevoie sa glisam de la dreapta la stanga (sau de la stanga la dreapta), iar cand vom ajunge pe iconita reprezentata printr-un ecran de ceas, tinem lung apasat si vor aparea ecranele disponibile. Glisam de la dreapta la stanga si tinem lung apasat pe ecranul dorit pana ce acesta se va seta ca ecran principal.

Glisam de jos in sus, pe meniul de mesaje glisam de la dreapta la stanga sau de la stanga la dreapta, iar pe mesajul dorit sa fie sters tine lung apasat pana simtim o vibratie scurta.

Pentru a adauga mai multe sporturi este nevoie sa fim conectati cu un dispozitiv si sa avem instalata aplicatia. Din aplicatie putem adauga o multitudine de sporturi care ulterior vor aparea si pe ceas dupa sincronizare.

Este necesar ca ceasul sa fie imperecheat si apoi din aplicatie trebuie sa accesam camera si vom putea face poze prin apasarea icon-ului de camera de pe ceas.

Dupa conectarea ceasului, in aplicatie vom avea un meniu de setari pentru acesta. In meniul "Mesaj de notificare" putem selectam mai multe aplicatii pe langa cele prestabilite pentru a primi notificari pe ceas.

Prin activarea acestei functii avem posibilitatea de a sincroniza datele de pe ceas cu aplicatia Google Fit. Astfel putem salva istoricul pe contul de google personal. 

Istoricul se va sterge odata ce aplicatia va fi dezinstalata. Acestea vor fi stocate pe server doar atat timp cat instalatie este activa.

Pentru a accesa istoricul este nevoie sa selectam iconita de ceas din dreapta sus dupa ce am intrat in una din activitatile din pagina principala.

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes