ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !
Showroom-ul Allview este temporar închis. Mai multe detalii aici

Smartwatch


Dimensiuni (mm): 42x40x9,4mm
Realizat din otel inoxidabil
Display Memory LCD, 1,3"
Sticla temperata 2.5D
Protejat la imersia cu lichide sau contactul cu praf conform standarului IP54
Baterie: Li-Ion Polymer
Autonomie baterie: 3 zile de utilizare
Incarcare: cablu USB cu conector magnetic
CPU: ARM® Cortex™ M0 Nordic 51822
Bluetooth 4.0
Compatibil cu SO Android
Sincronizat cu telefonul prin aplicatia dedicata Allwatch
Monitorizeaza ritmul cardiac
Monitorizeaza pasii
Monitorizeaza caloriile
Inregistreaza rezultatele pentru activitatile sportive
Monitorizeaza somnul
Control camera telefon la distanta
Functia „Find my phone”
Afiseaza notificari social media, apeluri, mesaje, e-mail
Se poate raspunde direct de pe ceas la apeluri si se poate vorbi la acesta

Allwatch V

Pentru a imperechea ceasul cu un alt dispozitiv este nevoie sa instalam aplicatia dedicata "Allwatch V" si din aplicatie urmam pasii de conectare. Daca ceasul va fi conectat doar cu aplicatia, sunetul din telefon, inclusiv din apeluri, nu va fi transmis pe ceas. Pentru a putea auzi pe ceas este nevoie sa imperechem ceasul si din setarile telefonului, in bluetooth.

Pentru a schimba interfata ceasului trebuie sa mergem in aplicatie, iar in meniul contextual din partea stanga vom gasi Setari - Whatch Faces. De acolo selectam interfata dorita, impreuna cu formatul orei.

Pentru a sterge o notificare de pe ceas este nevoie sa glisam spre dreapta pe ceas pana ajungem la meniul "Notificari". Selectam meniul si acolo vom gasi toate notificarile existente. Pentru stergere avem doua variante: tinem lung apasat pe o notificare si o stergem sau glisam in jos si vom gasi optiunea de "Stergeti tot".

Pentru a efectua poze trebuie sa accesam din aplicatie - Meniu - Setari - Camera - Oferim permisiune si atunci  de pe ceas accesam Aplicatii - Camera foto. In acel moment la apasarea pe ceas se va efectua o poza pe telefon.

Pentru a schimba o melodie trebuie sa intram in aplicatia de muzica de pe telefon si abia atunci se vor putea schimba melodiile de pe ceas. Ceasul nu are permisiune asupra aplicatiilor telefonului si de asta nu putem controla muzica direct de pe ceas.

Nu se pot adauga mai multe aplicatii de pe care primim notificari in afara de cele setate prestabilit.

Istoricul exercitiilor va ramane salvat permanent in aplicatie.

Pentru a vedea istoricul, ori selectam din ecranul principal al aplicatiei fiecare optiune, ori mergem in Setari - Istoric exercitii.

Pentru utilizarea ceasului Allwatch V trebuie sa instalati aplicatia de la Allwatch H.

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes