ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !
Showroom-ul Allview este temporar închis. Mai multe detalii aici

Hybrid T


Combinația perfectă între un ceas clasic, pe ale cărui ace metalice le păstrează în cadran, și un smartwatch cu touchscreen și funcții inteligente.


Dimensiuni (mm): 50,6x44x14,6mm
Realizat din otel inoxidabil
Display rotund LCD color, 1,22” cu orificiu in centru pentru iesirea axului acelor ceasornicului
Touchscreen capacitiv
Protejat la imersia cu lichide până la 3 ATM
Autonomie ceas: pana la 30 zile in mod clasic electronic/ pana la 5 zile in mod smartwach
Incarcare: statie de incarcare dedicata
Bluetooth V4.2 LE
Compatibil cu SO Android 5.0+
Sincronizat cu telefonul prin aplicatia dedicata Allwatch
Monitorizeaza ritmul cardiac
Monitorizeaza pasii
Monitorizeaza caloriil
Inregistreaza rezultatele pentru activitatile sportive
Monitorizeaza somnul
Notificari pentru social media, apeluri, mesaje, e-mail
Control muzica, control camera telefon la distanta

Hybrid T

Se intaleaza aplicatia Allwatch H, apoi alegem optiunea "Inregistrare" .Dupa crearea contului se alege conectare, apoi alegem modelul ceasului Hybrid T sau Hybird S. Apasa Inainte , Inainte. Pe ceas va trebui sa apasam lung pe butonul de jos pana cand pe ecranul ceasului va apartea un cod QR. In aplicatie apasam "Se Scaneaza"  si se pozitioneaza ceasul sub telefon, pentru ca codul QR de pe ceas sa poata fi scanat cu telefonul. Daca asocierea a reusit, pe ecranul telefonului va aparea mesajul: Asociere reusita!. 

Pentru schimbarea interfetei ceasului sunt 3 variante:

1. Activam ecranul ceasului prin apasarea butonului superior si apasarea lunga pe ecranul ceasului, iar prin glisare stanga - dreapta pentru a alege une din interfetele disponibile. Cand v-ati hotarat aspupra interfetei dorite confirmati prin apasarea pe ecranul ceasului.
2. Din meniul ceasului selectam optiunea Setari - Setati Avansate- Interfete ceas si glisam stanga -dreapta pana la gasirea interfetei dorite.
3. Interfata ceasului se poate schima si din aplicatia Allwatch H, urmand pasii: Setari - Interfete ceas - Selectare interfata ceas.

Pentru a sterge un anumit SMS/ notificare, selectati-l si glisati spre stanga. Pentru  a sterge toate  SMS-urile/ notificarile mergeti la lista SMS-urilor / a notificarilor si apasati lung pe ecran. Pentru confirmare apasati bifa verde.  

Pentru a efectua o poza , deschideti aplicatia Allwatch H, mergeti pe Dispozitiv  - Camera  iar in ceas cautati in meniu pictograma dedicata pentru camera ( in pag 2 a meniului ceasului) selectati- o si apasati pentru a face fotografia.

Pentru a schimba o melodie trebuie sa intram in aplicatia de muzica de pe telefon si abia atunci se vor putea schimba melodiile de pe ceas. Ceasul nu are permisiune asupra aplicatiilor telefonului si de asta nu putem controla muzica direct de pe ceas.

Nu se pot adauga mai multe aplicatii de pe care primim notificari in afara de cele setate prestabilit.

Istoricul exercitiilor va ramane salvat permanent in aplicatie.

Mergeti in aplicatia Allwatch H- selectati optiunea Activitate, apoi mergeti pe activitatea pentru care doriti sa vedeti istoricul, avand otiunea de a alege o anumita data apasand pe pictograma din coltul din stanga sus al telefonului. 

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes