ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !

Ochelari VR compatibili cu smartphone-uri dotate cu senzor giroscopic
Dimensiuni ochelari: 194x117x127mm
Dimensiuni smartphone compatibil: 4 – 6 inch
Material folosit: ABS
Design care permite disiparea caldurii
Greutate: 263g
Lentile asferice pentru un camp vizual mai larg, fara distorsiuni periferice
Asigura un camp vizual de 102º
Permit reglarea focalizarii pentru fiecare lentila in parte
Permit reglarea distantei dintre lentile
Aplicatie VR inclusa ce permite controlul meniului fara butoane,
exclusiv prin miscarile capului


Smartphone-urile Allview compatibile cu Visual VR3 sunt: X3 Soul Plus, P8 Energy PRO, P8 Energy, X3 Soul PRO, X3 Soul, X2 Soul PRO, X2 Soul, X2 Soul mini, X1 Xtreme, X1 Xtreme mini, V1 Viper S4G.

Visual VR3

Ca sa activam autoclick-ul puteam privi pe tutorialul de inceput " Stabilire click-uri" , in partea dreapta si mentinem privirea pana ce se incarca si atunci autoclick-ul va fi activ.
Alta varianta ar fi sa accesam meniu "Setari", care se afla in partea de jos a aplicatiei si de acolo putem activa functia autoclick.

Pentru a vizualiza oricand din nou un tutorial trebuie sa accesam meniul cu semnul "?" de la baza de jos a aplicatiei.

Trebuie sa accesam meniul "Setari" si de acolo selectam "Alegeti un fundal" dupa care prin inclinarea capului intr-o parte selectam imaginea dorita.

Atunci cand functia de autoclick este dezactivata putem naviga prin aplicatie doar prin simpla orientare a indicatorului spre aplicatia sau meniul care dorim sa-l accesam si apoi apasam usor pe ecran pentru accesare.

Pentru o pozitionare cat mai corecta trebuie sa avem grija ca linia care desparte ecranul telefonului in doua parti sa fie pozitionata pe centrul ochelarilor.

Pentru a regla distanta dintre lentile pentru o imagine cat mai corecta trebuie sa ne folosim de reglajele gasite pe exteriorul ochelarilor, in partea de jos sau in partea de sus a acestora. 

Pentru a regla focalizarea lentilelor la modelul Visual VR este necesara rotirea acestora in sensul acelor de ceas sau invers pana la ajustarea optima care face ca vizualizarea sa fie cat mai clara.
Pentru modelul Visual VR1 reglajul se face de pe exterior, acestia avand doua butoane de reglaj inainte-inapoi pentru focalizare.

Pentru a regla calitatea imaginii in functie de dimensiunea telefonului, intram in aplicatie, accesam de la baza ecranului semnul care indica setarile ecranului si daca nu avem aplicatia "Cardboard"  accesam Magazin Play si o instalam. Dupa instalare, cand accesam acel meniu ne va aparea butonul "Configurati" , apoi ne va aparea mesajul "Telefonul este configurat pentru vizualizatorul Cardboard v1", vom apasa pe butonul "Schimbati vizualizatorul", iar aici ne va aparea meniul de scanare a QR code-ului pe care il gasim pe cutia ochelarilor. Dupa scanare, calitatea imaginii se va regla automat in functie de tipul vizualizatorului folosit.

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes