ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !


  • S.O. Android 4.4. Kit Kat

  • CPU: Cortex A7 1,2 Ghz Quad Core

  • GPU: MALI 400 MP2

  • Display 7" TN LCD, Capacitiv mutitouch, 1024*600 px

  • Memorie RAM: 512 MB DDR3

  • Memorie Flash: 8 GB

  • WiFi 802.11 b/g/n

  • Design slim 8,95 mm grosime

  • Camera frontala

  • Gaming


Speed Quad

Tineti tasta power timp de 10 sec, tableta se va opri. Reporniti tableta apasand tasta Power 5 sec.

Multe aplicatii sunt propuse si puse la dispozitie de dezvoltatori fara a efectua in prealabil teste de compatibilitate cu sistemele de operare si configuratia hardware a diferitelor modele de produse, deci pot exista documente APK care nu sunt in totalitate compatibile cu aparatul dumneavoastra.

Raspuns: Accesati Meniu>ES TASK MANAGER>Kill All ,in acest fel veti elibera memoria RAM.

Raspuns: Pentru o autonomie mai mare a tabletei va recomandam sa realizati urmatoarele: lumina de fundal trebuie setata la o valoare mai scazuta, timpul de stingere al display-ului trebuie setat la 30 de secunde, inchiderea WiFi-ului pe perioada cat acesta nu este utilizat, folosirea aplicatiilor de Task managment  pentru o incarcare mai mica a CPU si a memoriei, iar incarcarile bateriei sa fie facute complet.

Accesati Setari>Backup si resetare>Resetarea configurarii din fabrica>  Resetati tableta. ATENTIE! Resetand tableta, orice tip de date se vor sterge din tableta dvs.

Accesati Meniu>ES FILE EXPLORER>Apasati pe SD CARD>Selectati cardul extern (ex. Extsd).

Este normal sa se incalzeasca,  datorita procesorului. In functie de procesele rulate, tableta se poate incalzi mai mult sau mai putin.

Pentru a efectua un screenshot trebuie sa apasati pe tasta Power si Volum -concomitent .

Stick-ul Smart2View  trebuie conectat la televizor prin intermediul mufei HDMi ( televizorul va trebui setat din telecomanda pe HDMI).
In meniul tabletei, accesam:Setari >Afisare >Ecran de trimitere .Trebuie sa bifati optiunea „Activati ecranul wireless” apasand cele 3 puncte perpendiculare din coltul dreapta –sus al tabletei.

Tableta se poate incarca prin conectarea dispozitivului la PC, utilizand cablul de date USB  (subansamblu existent in pachetul produsului) ATENTIE ! Tableta se poate incarca doar cu cablul USB din pachet.

Pentru a vizualiza aplicatiile recent pornite este necesar sa apasati pe pictograma cu cele doua patrate suprapuse  pana la aparitia taburilor cu aplicatiile recent pornite. Pentru a le inchide, este necesar sa le glisati in stanga sau dreapta (sus sau jos in fuctie de cum este tableta pozitionata , orizontal sau vertical).

Procedura de conectare este urmatoarea:
- se conecteaza stick-ul de memorie la tableta prin intermediul cablului OTG
- alegeti ES File Explorer -> din Home (pictograma sub forma de casa) alegeti Dispozitiv-> usbhost -> selectati documentul dorit.
 

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes