ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !

3G intergrat, functie de apelare
CPU: Quad-Core 1,3GHz
GPU: Mali 400MP
Display 10,1" TN LCD, 1024*600px
SO: Android™ 6.0, Marshmallow
Memorie RAM: 1GB
Memorie Flash: 8GB
Suporta card microSD de pana la 128GB
Accelerometru
Wi-Fi, GPS, cablu OTG, Bluetooth
Baterie: Li-Polimer 5000mAh

Viva 1001G

Multe aplicatii sunt propuse si puse la dispozitie de dezvoltatori fara a efectua in prealabil teste de compatibilitate cu sistemele de operare si configuratia hardware a diferitelor modele de produse, deci pot exista documente APK care nu sunt in totalitate compatibile cu aparatul dumneavoastra.

Pentru editare de documente va rugam sa descarcati din magazinul de aplicatii de profil (ca de exemplu:Office Suite s.a).

Pentru a vizualiza aplicatiile recent pornite este necesar sa apasati pe pictograma cu cele doua patrate suprapuse  pana la aparitia taburilor cu aplicatiile recent pornite. Pentru a le inchide, este necesar sa le glisati in stanga sau dreapta (sus sau jos in fuctie de cum este tableta pozitionata , orizontal sau vertical).

Accesati Setari>Backup si  resetare>Resetarea configurarii din fabrica > Resetati tableta. ATENTIE! Resetand tableta, orice tip de date se vor sterge din tableta dvs.

Tableta se poate incarca prin conectarea dispozitivului la PC, utilizand cablul de date USB  (subansamblu existent in pachetul produsului) ATENTIE ! Tableta se poate incarca doar cu cablul USB din pachet.

Meniu->Magazin play->atingem cele trei linii din stanga sus a ecranului-> Setari->Actualizeaza automat aplicatiile->selectam "Nu actualizati automat aplicatiile"

Pentru a transforma tableta intr-un hotspot reproduceti urmatorii pasi: Meniu->Setari->Mai multe->Tethering si hotspot portabil->Hotspot Wi-Fi->Activati.

De exemplu, daca redam un fisier MP3 din Explorator Fisiere ne apare un pop-up in care ne intreba cu ce player dorim sa redam melodia. Daca alegem un anumit player pentru “intodeauna” ca implicit si vrem mai tarziu sa il schimbam, atunci trebuie sa resetam preferinta aplicatiei prin urmatorii pasi: Meniu > Setari > Aplicatii >Atingeti cele trei puncte aflate in coltul drept al display-ului > Resetati preferinte aplicatii > Resetati aplicatiile.

Pentru dezactivare intram in Meniu > Securitare > Activati blocarea cardului SIM > Blocati SIM > introducem PIN-ul actual al SIM-ului.
Pentru activare intram in Meniu > Securitare > Activati blocarea cardului SIM > Blocati SIM > introducem PIN-ul anterior al SIM-ului.
Pentru schimbarea codului PIN intram in Meniu > Securitare > Activati blocarea cardului SIM > Schimbati PIN pentru SIM > introducem PIN-ul actual al SIM-ului si apasam ok > introducem codul PIN dorit si apasam ok

Pentru a putea instala aplicatiile descarcate de la alte surse, este necesar sa accesati Meniu->Setari-> Securitate->Surse necunoscute – bifat.

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes