ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !
Nou

S.O. Android™ 9.0, Pie™(Go edition)


CPU: Quad Core
GPU: Mali 400
Display 8" IPS LCD, Capacitiv mutitouch, 1280*800px HD
Memorie RAM: 1GB
Memorie Flash: 16GB
Memorie externă până la 64GB prin card microSD
Camera principală VGA
Camera frontală 2 MP
Accelerometru
Wi-Fi, GPS, Bluetooth
Baterie Li-Polimer: 3600 mAh

Viva 803G

Tineti tasta power timp de 10 sec, tableta se va opri. Reporniti tableta apasand tasta Power 5 sec.

Multe aplicatii sunt propuse si puse la dispozitie de dezvoltatori fara a efectua in prealabil teste de compatibilitate cu sistemele de operare si configuratia hardware a diferitelor modele de produse, deci pot exista documente APK care nu sunt in totalitate compatibile cu device-ul dumneavoastra.

Pentru o autonomie mai mare a tabletei va recomandam sa realizati urmatoarele: lumina de fundal trebuie setata la o valoare mai scazuta, timpul de stingere al display-ului trebuie setat la 30 de secunde, inchiderea WiFi-ului pe perioada cat acesta nu este utilizat, folosirea aplicatiilor de Task managment  pentru o incarcare mai mica a CPU si a memoriei, iar incarcarile bateriei sa fie facute complet.

Accesati Setari-> Sistem-> Optiuni de  resetare-> Stergeti toate datele(reveniti la setarile din fabrica)- > Resetati tableta. ATENTIE! Resetand tableta, orice tip de date se vor sterge din tableta dvs.

Este normal sa se incalzeasca, datorita procesorului. In functie de procesele rulate, tableta se poate incalzi mai mult sau mai putin.

Tableta se poate incarca prin conectarea dispozitivului la PC, utilizand cablul de date USB  (subansamblu existent in pachetul produsului) ATENTIE ! Tableta se poate incarca doar cu cablul USB din pachet.

Pentru editare de documente va rugam sa descarcati din magazinul de aplicatii de profil (ca de exemplu:Office Suite s.a).

Pentru a efectua un screenshot trebuie sa apasati concomitent pe tastele Power si Volum - .

Pentru a vizualiza aplicatiile recent pornite este necesar sa apasati normal pe tasta capacitiva stanga jos marcata cu un patrat si vor aparea tab-urile cu aplicatiile recent pornite. Pentru a le inchide este necesar sa glisati in dreapta pana o sa apara" Stergeti tot" sau glisati in sus si inchideti aplicatiile pe care doriti dumneavoastra.

Pentru a transforma tableta intr-un hotspot reproduceti urmatorii pasi: Meniu->Setari->Retea si Internet->Hotspot si tethering->Hotspot Wi-Fi->Activati.

De exemplu, daca redam un fisier MP3 din Explorator Fisiere ne apare un pop-up in care ne intreba cu ce player dorim sa redam melodia. Daca alegem un anumit player pentru “intodeauna” ca implicit si vrem mai tarziu sa il schimbam, atunci trebuie sa resetam preferinta aplicatiei prin urmatorii pasi:
Meniu- > Setari- > Aplicatii si notificari->Afisati toate aplicatiile-> Accesati cele trei puncte din dreapta sus al display-ului- >Resetati preferintele pentru aplicatii-.Resetati aplicatiile.

Pentru a putea instala aplicatiile descarcate de la alte surse, este necesar sa accesati Meniu->Setari-> Aplicatii si notificari->Mai multe-Acces special aplicatii->Instalare aplicatii necunoscute-> Permiteti accesul la functia de unde doriti sa instalati aplicatii.

Pentru a vizualiza mai multe informatii despre telefon (Nivelul bateriei, Stare SIM, Informatii IMEI) este necesar sa accesati Meniu->Setari->Sistem-> Despre tableta.

The tablet can be charged by connecting it to a PC, by using the USB data cable (existent in the product package) WARNING! The tablet can be charged only with the provided cable.

Pentru remediere este necesar sa accesam Photos-Setari photos->Backup si sincronizare->Dimensiune de incarcare->Calitate inalta .

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes