ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !

 


 

S.O. Android™ 6.0, Marshmallow


CPU: Quad Core
GPU: MALI 400 MP2
Display 7" LCD, Capacitiv mutitouch, 1024x600 px
Memorie RAM: 1GB
Memorie Flash: 8GB
Memorie externa pana la 128GB prin card microSD
WiFi 802.11 b/g/n
Camera frontala
Baterie 2700 mAh


 


 Viva C702

Tineti tasta power timp de 10 sec, tableta se va opri. Reporniti tableta apasand tasta Power 5 sec.

Multe aplicatii sunt propuse si puse la dispozitie de dezvoltatori fara a efectua in prealabil teste de compatibilitate cu sistemele de operare si configuratia hardware a diferitelor modele de produse, deci pot exista documente APK care nu sunt in totalitate compatibile cu aparatul dumneavoastra.

Pentru o autonomie mai mare a tabletei va recomandam sa realizati urmatoarele: lumina de fundal trebuie setata la o valoare mai scazuta, timpul de stingere al display-ului trebuie setat la 30 de secunde, inchiderea WiFi-ului pe perioada cat acesta nu este utilizat, folosirea aplicatiilor de Task managment  pentru o incarcare mai mica a CPU si a memoriei, iar incarcarile bateriei sa fie facute complete.

Accesati Meniu>Setari>Backup si  resetare>Resetarea configurarii din fabrica > Resetati tableta. ATENTIE! Resetand tableta, orice tip de date se vor sterge din tableta dvs.

Este normal sa se incalzeasca, datorita procesorului. In functie de procesele rulate, tableta se poate incalzi mai mult sau mai putin.

Tableta se poate incarca prin conectarea dispozitivului la PC, utilizand cablul de date USB  (subansamblu existent in pachetul produsului) ATENTIE ! Tableta se poate incarca doar cu cablul USB din pachet.

Pentru editare de documente va rugam sa descarcati din magazinul de aplicatii de profil (ca de exemplu:Office Suite s.a).

Accesati Meniu->Setari->Stocare si USB-> Selectam SD card si vor aparea fisierele din memoria externa.

Pentru a efectua un screenshot trebuie sa apasati concomitent pe tastele Power si Volum - .

Pentru a vizualiza aplicatiile recent pornite este necesar sa apasati pe pictograma marcata cu un patrat pana la aparitia taburilor cu aplicatiile recent pornite. Pentru a le inchide, este necesar sa le glisati in stanga sau dreapta (sus sau jos in fuctie de cum este tableta pozitionata , orizontal sau vertical).

Pentru a vizualiza mai multe informatii despre tableta (Nivelul bateriei, Stare SIM, Informatii IMEI) este necesar sa accesati Meniu>Setari> Despre tableta>Stare.

Pentru a dezactiva aceasta functie este necesar sa efectuati urmatorii pasi:Meniu>Setari> Limba si introducere text>Debifati “Verificator Ortografic”.

Aplicatiile nu pot fi dezinstalate insa ele pot fi dezactivate urmand urmatorii pasi : Meniu> Setari > Aplicatii> Toate > Se selecteaza aplicatia dorita > Dezactivati.

Pentru activarea locatiei accesam Camera foto-> Glisam de la stanga la dreapta->Apasam pe rotita aparuta in dreapta jos-> Activam "Salvati locatia".

Pentru a porni inregistrarea ecranului este nevoie sa glisam de sus in jos, iar in bara de activitati activam "Inregistrare activitate ecran". Pentru a opri inregistrare este nevoie sa dezactivam optiunea din acelasi loc.

Pentru schimbarea rezolutiei intram in Camera foto-> Glisam de la stanga la dreapta-> Selectam rotita din dreapta-> Rezolutie si calitate-> Selectam rezolutia atat pentru foto, cat si pentru video.

Se pot instala aplicatii direct din memoria interna a tabletei sau din memoria externa. Este nevoie sa bifam optiunea din Setari->Securitate-> Surse necunoscute-> Activat. 

Pentru a activa aceasta functie trebuie sa accesam Meniu->Setari-> Afisaj-> Culori inteligente->Bifat. De aici putem actualiza apoi si modul demo. Aceste moduri sunt recomandate pentru jocuri, videoclipuri si fotografii.

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes