ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !

3G integrat; functie apelare
Display 7” IPS-LCD, 1024 x 600 px
CPU: Cortex-A7, 1,3 GHz Quad Core
GPS, Bluetooth, Wi-fi Direct
HSDPA+ 21 Mbps
Memorie: 1 GB DDR3 RAM, 8 GB Flash
Camera foto principala 3,2 MP LED Flash, Panoramic, HDR
Camera foto secundara 0.3 MP
Culori: negru, alb, rosu, galben, albastru, verde
Teme, soft navigatie Sygic, aplicatie make-up
Baterie: Li-Polimer 2800 mAh

Viva H7 Life black

Multe aplicatii sunt propuse si puse la dispozitie de dezvoltatori fara a efectua in prealabil teste de compatibilitate cu sistemele de operare si configuratia hardware a diferitelor modele de produse, deci pot exista documente APK care nu sunt in totalitate compatibile cu aparatul dumneavoastra.

Tineti tasta power timp de 10 sec, tableta se va opri. Reporniti tableta apasand tasta Power 5 sec.

Accesati Utile>Setari>Resetarea configurarii din fabrica > Resetarea configurarii din fabrica . ATENTIE! Resetand tableta, orice tip de date se vor sterge din tableta dvs.

Pentru a putea efectua sau primi apeluri pe acest model de tableta, trebuie sa aveti o cartela SIM de voce. Aceasta trebuie introdusa in slotul special, cu tableta inchisa. In momentul in care tableta se va deschide puteti utiliza simul de voce

Pentru editare de documente va rugam sa descarcati din magazinul de aplicatii de profil (ca de expl:Office Suite s.a).

Pentru a sterge mesajele de la un anumit contact din Tableta  trebuie sa efectuati urmatorii pasi: Mesaje>Tineti apasat lung pe contactul de la care ati primit mesajele>Selectati >Apasati in stanga jos a ecranului pe pictograma marcata ca fiind un cos de gunoi.

Pentru a vizualiza aplicatiile recent pornite este necesar sa apasati pe pictograma cu cele doua patrate suprapuse  pana la aparitia taburilor cu aplicatiile recent pornite. Pentru a le inchide, este necesar sa le glisati in stanga sau dreapta (sus sau jos in fuctie de cum este tableta pozitionata , orizontal sau vertical).

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes