ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !

S.O. Windows 10
CPU: Intel® Atom™ Z3735F Burst up to 1,83 GHz, Quad Core
GPU: Intel HD Graphics
Display 10,1”, 1280x800 px
Memorie RAM 2 GB
Memorie Flash 32 GB
Bluetooth 4.0
Baterie: Li-Polimer 6000 mAh
2 camere foto
2 difuzoare stereo


 

Wi10N PRO

Pentru incarcare va rugam folositi incarcatorul original din pachetul produsului.Incarcarea se face prin mufa micro-usb cu ajutorul cablului usb din pachet.

In cazul in care bateria este total descarcata, ar putea dura pana la 10 minute pana tableta va putea fi pornita .

Este necesar sa tineti apasat butonul Power timp de 15 secunde pentru ca tableta sa se inchida .

Ulterior necesita reaprinderea prin apasarea butonului Power.

Tableta poate fi conectata doar ca dispozitiv de stocare .

Se poate conecta un dispozitiv cu sistem de operare Android cu ajutorul unui ccablu OTG si un cablu Usb.

Este recomandat sa fiti conectat la o conexiune de internet  in momentul in care porniti prima oara tableta ,deoarece este necesara introducerea contului Microsoft.

Pentru a verifica versiunea software a tabletei WI10N PRO, trebuie sa glisati de la dreapta la stanga, in meniul search va fi nevoie sa scrieti “msinfo32”.

Se poate conecta un hard-disk extern prin intermediul unui cablu OTG. Hard-disk’ul necesita alimentare proprie. Asigurati-va ca incarcatorul este cuplat la priza.

Se poate conecta un mouse si o tastatura sau un singur periferic cu ajutorul unui cablu OTG. Se pot conecta ambele periferfice prin intermediul unui hub usb.

Da se poate conecta un stick de date cu ajutorul unui cablu OTG.

Din meniul Start ->Click pe Desktop apoi accesati triunghiul dreptunghic aflat in partea dreapta jos (alaturat ceasului ), alegeti reteaua apoi selectati conectare.

Trebuie accesat Start ->Desktop-> accesati triunghiul dreptunghic aflat in partea dreapta jos (alaturat ceasului )->Selectati icoana (este nevoie ca Sim-ul sa fie introdus in tableta)->Dati click pe operatorul utilizat ->Selectati Conectare (Pentru unii operatori este necesar ca Apn-ul sa fie introdus manual Ex:Digi –Apn:”internet”).

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes