ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !

Telefon Dual SIM
2G 900/1800MHz (sim1 si sim2)
Ecran: 2,8" QVGA, 240x320 px
Camera: 2 MP
Memorie externa de pana la 64GB prin card microSD
Lanterna
Bluetooth 2.0
Radio FM, Audio Player
Browser, Java

M11 Luna

Pentru a bloca telefonul este nevoie sa apasati tasta stanga sus  apoi tasta stanga  jos ( steluta) . Pentru deblocare trebuie sa apasati tasta stanga sus si apoi tasta stanga jos (steluta ) .

Pentru a reseta telefonul la parametrii initiali trebuie sa urmati pasii : Meniu -> Setari -> Restaurare  setari -> Introduceti parola telefonului 1234 -> OK -> DA. 

Volumul se modifica in timpul apelului urmad pasii : Optiuni -> Volum -> folositi tasta sus- jos si reglati volumul cum doriti .

Volumul se modifica din butoanele * si #. Modificarea volumului functioneaza doar in aplicatia de Muzica sau Radio.

Pentru a selecta memoria de salvare a mesajelor trebuie sa urmati pasii: Meniu -> Mesaje -> Setari SMS -> OK -> Mesaj text  -> OK -> Memorie preferata -> folositi tasata stanga - dreapta pentru a selecta memoria dorita -> Gata .

Pentru a edita profilul audio trebuie sa urmati pasii: Meniu -> Profiluri -> Selectati profilul -> Optiuni -> Particularizare -> Dupa fiecare modificare selectati optiuni si salvare.

In general dimensiunea fotografiilor care pot fi setate ca si imagine de fundal difera de la un dispozitiv la altul. Este nevoie ca in momentul in care nu se accepta o fotografie pentru a fi setata, sa incercam sa comprimam dimensiunea sau sa alegem alta fotografie. 

Puteti schimba comenzile rapide pentru taste urmand pasii: Meniu -> Setari -> Setari telefon -> Tasta dedicata-> Selectati ceea ce doriti.

Pentru a activa aceasta functie este nevoie sa accesati Meniu -> Setari -> Setari SOS ->  Mod SOS ( bifati localizare SOS) -> Mesaj SOS-> Continut SMS (adaugati un mesaj) -> Trimite SMS ( bifati ON )  -> SOS audio( bifati ON) -> Numere SOS ( selectati un contact din agenda sau adaugati dvs alt numar ) -> Mod difuzor( bifati ON ) ->  Pentru a trimite un mesaj de urgenta este nevoie sa tineti apasat pe butonu central al  telefonului  timp de 3 secunde.

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes