ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !
Ca urmare a situației actuale generată de Coronavirus COVID-19, din motive de precauție, echipa Allview își suspendă activitatea cu publicul începând cu 13 martie. Mai multe detalii, aici

Smartphone 4G Dual SIM
Baterie SDI 4000 mAh, mod inteligent economisire energie
Spatiu Privat pentru Apeluri, Contacte, Mesaje, Aplicatii, Imagini si fisiere
Conectivitate LTE - FDD si TDD
CPU: Octa Core
GPU: Mali-T860
OS: Android™ 6.0, Marshmallow
Memorie RAM: 3GB
Memorie Flash: 32GB, suporta card microSD de pana la 128GB
Display 5,3”, IPS HD, InCell, Full lamination
Camera principala 13MP, Autofocus
Camera frontala 5MP
Screen Flash
Image PRO: filmare Full HD, Mod profesionist, GIF, Time lapse, Recunoaștere text, Memo
Screen record
DTS, Gesturi inteligente
Lumea copiilor – meniu special pentru copii


* Acumulatorul este nedetasabil si poate fi schimbat doar in service.


P9 Energy Lite

Meniu->Telefon->Se apasa pe cele trei puncte verticale pozitionate jos in dreapta display-ulu->Setari->Setari avansate->Raspunsuri Rapide -> Selectati un raspuns pentru modificare.

Pentru a dezactiva aceasta functie este necesar sa efectuati urmatorii pasi: Meniu->Setari-> Limba si metoda de intrare-> Verificator Ortografic->Off si pentru text predictiv Meniu-> Setari->Limba si metoda de intrare->Tastatura Google->Corectarea textului-> Aici bifam/debifam dupa preferinte.

Pentru a transforma telefonul intr-un hotspot reproduceti urmatorii pasi: Meniu->Setari->Mai multe->Tethering si hotspot portabil->Hotspot Wi-Fi->Activati.

Glisam in sus bara pentru scurtaturi, iar aici activam /dezactivam optiunea dorita.

Pentru a realiza un screenshot fara a fi necesara o aplicatie de profil este nevoie sa tineti apasat concomitent tastele Power si Volum minus.

Pentru activarea functiei de inregistrare ecran este nevoie sa glisam de jos in sus, apasam pe mai "Mai multe" si de acolo activam functia de inregistrare a ecranului. Va aparea o casuta unde vom avea acces la butonul de start.

Spatiul privat ne ajuta sa diminuam accesul altor persoane la datele de pe dispozitivul nostru. Se pot seta diferite moduri de blocare, chiar si o amprenta pentru a accesa acest spatiu. Se gaseste in meniul principal si se pot ascunde poze, mesaje, apeluri si chiar aplicatii. Un mod simplu de a avea in siguranta datele dvs.

Pentru activarea functiei este nevoie sa accesam aplicatia Camera foto-> Patratelul din stanga sus a ecranului-> Glisam si activam functia de Scanare card.

Pentru a avea acces la mai multe efecte pentru poza care dorim sa o efectuam este nevoie ca in Camera foto sa apasam pe cele 3 cerculete din dreapta jos a ecranului.

Pentru a dezactiva unele aplicatii este nevoie sa parcurgem urmatorii pasi: Meniu-> Setari->Aplicatii->De aici selectam aplicatia pe care dorim sa o dezactivam.  OBS.: Unele aplicatii de sistem sau preinstalate nu se pot dezactiva.

Vibratia este activa implicit in tastatura Google. Pentru a modifica valoarea intensitatii vibrarii la apasarea tastelor este nevoie sa efectuam urmatorii pasi: Accesam Meniu->Setari->Setari avansate->Limba si metoda de intrare->Apasam pe "Tastatura Google"->Selectam "Preferinte"-> Intensitatea vibrarii la apasarea tastei-> Aici selectam o valoarea mai mare de 30 ms -> Vibratia va fi simtita.

Pentru a actualiza driver-ul dispozitivului, astfel acesta sa fie recunoscut si memoria sa fie vizibila in PC este nevoie sa efectuam urmatorii pasi: Dam dublu click pe My Computer(This PC) -> Selectam optiunea “Manage” -> In fereastra nou deschisa selectam din partea stanga optiunea “Device manager” -> In partea din dreapta va aparea o lista cu drivere din PC. Aici ne va aparea un driver cu numele de “Unknown device” / Dispozitiv necunoscut -> Il selectam si dam click dreapta pe el -> De aici selectam “Update driver software” -> Se va deschide o noua fereastra, de aici selectam “Browse my computer for driver software” -> Mai departe selectam “Let me pick from a list of device drivers from my computer” -> “ Show all devices” -> din urmatoarea fereastra selectam “MTP USB Device” -> Driver-ul va fi instalat si vom primi mesaj de confirmare. Dupa efectuarea acestor pasi la accesarea PC-ului vom vedea si memoria dispozitivului.Pentru mai multe detalii : apasa aici.

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes