ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !

Smartphone 4G Dual SIM
Baterie 5000 mAh
Camera frontala 13MP, LED Flash, Infrumusetare fata
Camera principala 13MP, PDAF, HDR, Mod noapte, Panoramic
Display 5,5” FullHD 1080x1920px, InCell, 2.5D Full lamination
CPU: Octa Core
Memorie RAM: 3GB
Memorie Flash: 32GB
Suporta card microSD de pana la 128GB, slot dedicat
Senzor de amprenta frontal
Design slim, metalic
OS: Android™ 7.0, Nougat
Infrarosu, aplicatie telecomanda
Suporta cablu OTG – incarcare alte echipamente sau transfer rapid de fisiere
Split screen

P9 Energy S

Pentru a activa datele mobile este necesar sa parcurgeti urmatorii pasi:
Meniu ->Setari ->Carduri SIM->Date mobile ->Se selecteaza sim-ul dorit sau tot din Setari->Utilizarea datelor->Se selecteaza datele mobile pentru sim-ul dorit.
Pentru functionarea serviciului de internet va fi nevoie sa activam conexiunea de date si din meniul de operare rapida.
Glisand de sus in jos, vom avea scurtatura de SIM->Activam datele mobile.

Pentru a reseta telefonul la parametrii initiali, parcurgeti urmatorii pasi: Meniu -> Setari ->Copiere de rezerva si resetare-> Resetarea configurarii din fabrica-> Resetati telefonul.

Pentru a vizualiza aplicatiile recent pornite este necesar sa apasati normal pe tasta stanga jos  si vor aparea tab-urile cu aplicatiile recent pornite. Pentru a le inchide este necesar sa glisati stanga sau dreapta pe fiecare fereastra.

Pentru a vizualiza mai multe informatii despre telefon ( Nivelul bateriei, Stare SIM, Informatii IMEI ) trebuie sa urmati urmatorii pasi: Meniu -> Setari -> Despre telefon -> Stare.

Pentru a putea instala aplicatiile descarcate de la alte surse, este necesar sa accesati Meniu->Setari-> Securitate->Surse necunoscute – bifat.

Da, se poate schimba launcher-ul telefonului folosind o alta aplicatie de profil ce poate fi descarcata din Magazinul Play.

Aplicatiile nu pot fi dezinstalate insa ele pot fi dezactivate executand urmatorii pasi: Meniu-> Setari ->Aplicatii-> Toate aplicatiile-> Se selecteaza aplicatia dorita > Dezactivati.

Pentru a face un backup va rugam sa executati pasii urmatori: Meniu->Setari->Backup si resetare->Backup pentru date-bifat sau din aplicatia dedicata "Creati o copie de rezerva".

Multe aplicatii sunt propuse si puse la dispozitie de dezvoltatori fara a efectua in prealabil teste de compatibilitate cu sistemele de operare si configuratia hardware a diferitelor modele de produse, deci pot exista documente APK care nu sunt in totalitate compatibile cu aparatul dumneavoastra.

Pentru a realiza un screenshot fara a fi necesara o aplicatie de profil este necesar sa tineti apasat concomitent tastele Power si Volum minus.

Glisam in jos bara pentru scurtaturi, iar aici activam /dezactivam optiunea dorita sau din Setari putem activa deasemenea orice optiune dorita.

Pentru a transforma telefonul intr-un hotspot trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi: Meniu->Setari->Mai multe->Tethering si hotspot portabil->Hotspot Wi-Fi->Activati.

Pentru a dezactiva aceasta functie este necesar sa efectuati urmatorii pasi: Meniu->Setari-> Limbi si introducerea textului ->  Verificator Ortografic -> Off si pentru text predictiv Meniu -> Setari -> Limbi si introducerea textului -> Tastatura virtuala -> Tastatura Google -> Corectarea textului ->  Aici bifam/debifam dupa preferinte.

Pentru a modifica raspunsurile predefinite in cazul respingerii unui apel, urmati pasii: Meniu -> Telefon -> Se apasa pe cele trei puncte verticale pozitionate sus in dreapta display-ului -> Setar i-> Raspunsuri Rapide -> Selectati un raspuns pentru modificare.

Pentru a va redirectiona apelurile pe telefon trebuie sa urmati pasii:
Meniu -> Telefon -> Se apasa pe cele trei puncte verticale pozitionate sus in dreapta display-ului -> Setari - > Conturi pentru apelare -> Selectam Sim-ul - > Redirectionarea apelurilor - > Aici va puteti activa in functie de dorinta d-voastra redirectionarea si anume:
Redirectionati intotdeauna
Redirectionati cand este ocupat
Redirectionati cand nu raspunde
Redirectionati cand telefonul este inchis
In continuare se completeaza numarul pe care doriti sa redirectionati -> Activati.

Functia SOS permite salvarea dumneavostra atunci cand va aflati intr-o situatie de urgenta. Pentru a va configura functia SOS  atunci cand doriti activarea acesteia trebuie sa faceti urmatoarea setare:  Meniu  ->  Setari  ->  Mesaj SOS -> Activati setarea Mesaj SOS  -> Adaugati contactele la care doriti sa se efectueze apeluri in cazul situatiei de urgenta.   

Pentru a putea schimba SIM-ul de pe care doriti sa trimiteti un SMS dupa ce ati inceput sa compuneti mesajul, este necesar sa tineti apasat pe butonul de pe care trimiteti mesajul si selectati SIM dorit.

Pentru a activa aceasta functie trebuie sa urmati pasii: Camera -> Setari ( glisati spre stanga ) -> Watermark -> Activam.

Pentru a trece in modul Panorama trebuie sa accesam cele 4 puncte din dreapta sus a display-ului si selectam modul Panorama ( click pe icon-ul din stanga jos ).

 Pentru a actualiza driver-ul dispozitivului, astfel acesta sa fie recunoscut si memoria sa fie vizibila in PC este nevoie sa efectuam urmatorii pasi: Dam dublu click pe My Computer(This PC) -> Selectam optiunea “Manage” -> In fereastra nou deschisa selectam din partea stanga optiunea “Device manager” -> In partea din dreapta va aparea o lista cu drivere din PC. Aici ne va aparea un driver cu numele de “Unknown device” / Dispozitiv necunoscut -> Il selectam si dam click dreapta pe el -> De aici selectam “Update driver software” -> Se va deschide o noua fereastra, de aici selectam “Browse my computer for driver software” -> Mai departe selectam “Let me pick from a list of device drivers from my computer” -> “ Show all devices” -> din urmatoarea fereastra selectam “MTP USB Device” -> Driver-ul va fi instalat si vom primi mesaj de confirmare. Dupa efectuarea acestor pasi la accesarea PC-ului vom vedea si memoria dispozitivului.

Vibratia este activa implicit in tastatura Google. Pentru a modifica valoarea intensitatii vibrarii la apasarea tastelor este nevoie sa efectuam urmatorii pasi: Accesam Meniu - > Setari -> Limbi si introducerea textului -> Tastatura virtuala -> Apasam pe "Tastatura Google" -> Selectam "Preferinte" -> Vibrare la apasarea tastei - bifat -> Intensitatea vibrarii la apasarea tastei-> Aici selectam o valoarea mai mare de 30 ms ->  Vibratia va fi simtita.

Należy przeciągnąć od dołu belkę powiadomień i właczyć wybraną opcję. 

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes