ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !

Telefon dual SIM, Dual standby
Design slim, capac integral din sticlă
Retea 2G 900/1800 MHz (SIM1, SIM2)
Ecran: TFT 2’31’’, 240x320 px
Camera1,3 MP
Dimensiuni: 136x58,5x6,7mm
Memorie externa de pana la 64 GB prin card microSD
Tastatura capacitiva
Culoare: negru
Bluetooth 2.0
Radio FM

S8 Style

Apasati tasta" Meniu"  si apoi *

Apasati butonul Power-> Deblocare-> si apoi *

 Pentru resetare trebuie sa urmati pasii: Meniu -> Setari -> Setari restabilire -> Introduceti codul 1234 -> Da

Volumul se modifica in timpul apelului cu ajutorul sagetilor sus-jos.

Volumul se modifica din tastele * si #. Modificarea volumului functioneaza doar in aplicatia de Muzica sau Radio.

Deschideti Meniu -> Mesaje -> Setari SMS - > Memorie preferata - > alegeti memoria dorita unde sa se salveze mesajele primite.

Profilele se pot personaliza prin schimbarea tipului de alerta, schimbarea sonerie, alegerea volumului tonului de apel sau al tastaturii. Pentru a personaliza unul dintre profilele audio trebuie sa mergeti in Meniu -> Profiluri -> apasati optiuni (tasta stanga sus) pe profilul care doriti sa il editati -> alegeti Personalizare -> dupa ce ati facut modificarile dorite apasati din nou Optiuni si alegeti Salvare.

Notificarea luminoasa pentru apeluri sau mesaje pierdute este notificata prin care tastatura telefonului lumineaza timp de o secunda la fiecare 10 secunde. Pentru activare mergeti in Meniu → Setari → Setari telefon → Notificare lumina taste → On.

Pentru activare "Apel in asteptare" trebuie sa urmati pasii: Meniu-> Setari-> Setari apelare-> Setari apelare SIM-> Apel in asteptare-> Activare.

Pentru a bara apelurile trebuie sa urmati pasii: Meniu-> Setari-> Setari apelare-> Setari apelare SIM-> Barare apeluri-> Aici va puteti activa in functie de dorinta d-voastra barare apeluri si anume :
Barare apeluri efectuate
Barare apeluri sosite
->Activare-> Parola barare( implicita 0000).

Pentru deviere apel ,trebuie sa urmati pasii: Meniu-> Setari-> Setari apelare->Setari apelare Sim-> Deviere apel-> Aici va puteti activa in functie de dorinta d-voastra devierea si anume:
Deviere toate apelurile vocale
Deviere daca este inaccesibil
Deviere daca nu se raspunde
Deviere daca suna ocupat
In continuare se completeaza numarul pe care doriti sa il deviati-> Activati.

Pentru a activa aceasta functie este nevoie sa accesati Meniu -> Setari -> Setari securitate -> SOS - Stare " ON"-> Setare numere-> Optiuni-> Adaugare din contacte sau Editare(introduceti un numar care nu este in contacte) -> Selectati ->OK->Salvati->Trimiter stare IMEI ( ON)-> Mod maini libere (ON)->  Pentru a trimite un mesaj de urgenta este nevoie sa tineti apasat pe tasat" 1" timp de 3 secunde.

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes