ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !
Din motive de sănătate și siguranță, showroom-ul Allview este închis. Mai multe detalii aici

+ Boxa V-BASS CADOU


Smartphone 4G Dual SIM
Asistent vocal in limba romana
Display 5,67" (720x1498px), IPS LCD, Touchscreen capacitiv multitouch 2,5D Full lamination, Protejat impotriva zgarieturilor
CPU: Cortex®-A53 quad-core 1,3GHz
GPU: IMG GE8100
Memorie RAM: 2 GB
Memorie Flash: 16 GB
Suporta card microSD de pana la 128 GB in mod single SIM
S.O.: Android™ 8.1, Oreo
Camera principala: Dual Camera 13MP AF + VGA FF, efect Bokeh
Camera secundara: 5MP FF
Senzor de amprenta
GPS
RoAlert
Conectivitate LTE-FDD si TDD
Baterie: 3050 mAh

Soul X5 Mini

Pentru a activa datele mobile este necesar sa parcurgeti urmatorii pasi:
Meniu -> Setari -> Retea si internet -> Utilizarea datelor -> Se activeaza datele mobile pentru sim-ul dorit.
Pentru functionarea serviciului de internet va fi nevoie sa activam conexiunea de date si din meniul de operare rapida.
Glisand de sus in jos, vom avea scurtatura Date mobile ->Bifam.

Pentru a reseta telefonul la parametrii initiali va rugam sa efectuati pasii urmatori: Meniu -> Sistem -> Optiuni de resetare-> Stergeti toate datele (reveniti la setarile din fabrica) -> Resetati telefonul.

Pentru a vizualiza aplicatiile recent pornite este necesar sa apasati normal pe tasta capacitiva stanga jos marcata cu un parat si vor aparea tab-urile cu aplicatiile recent pornite. Pentru a le inchide separat este necesar sa glisati spre stanga sau spre dreapta pe fereastra dorita, sau pentru inchiderea completa a aplicatiilor puteti apasa pe "Icon-ul din stanga jos "

Pentru a vizualiza mai multe informatii despre telefon (Nivelul bateriei, Stare SIM, Informatii IMEI) este necesar sa accesati Meniu->Setari-> Sitem -> Despre telefon-> 

Pentru a putea instala aplicatiile descarcate de la alte surse ,este necesar sa accesati :Meniu->Setari->Aplicatii si notificari->Avansate->Acces special pentru aplicatii->Instalare aplicatii necunoscute->acordati permisiunile necesare

Da, se poate schimba launcher-ul telefonului folosind o aplicatie de profil ce poate fi descarcata din Magazinul Play.

 Aplicatiile nu pot fi dezinstalate insa ele pot fi dezactivate executand urmatorii pasi: Meniu-> Setari-> Aplicatii si notificari-> Afisati toate cele 25 aplicatii -> Selectati aplicatia dorita ->Dezinstalati

Pentru a efectua un backup al Agendei Telefonice, a SMS-urilor si al Apelurilor,trebuie sa efectuati pasii urmatori: Meniu->Setari->Sistem->Backup->bifati Faceti backup in Google Drive

Multe aplicatii sunt propuse si puse la dispozitie de dezvoltatori fara a efectua in prealabil teste de compatibilitate cu sistemele de operare si configuratia hardware a diferitelor modele de produse, deci pot exista documente APK care nu sunt in totalitate compatibile cu device-ul dumneavoastra.

Pentru a realiza un screenshot fara a fi necesara o aplicatie de profil este nevoie sa tineti apasat concomitent tastele Power si Volum minus.

Glisam in jos bara pentru scurtaturi, iar aici activam /dezactivam optiunea dorita sau din Setari putem activa deasemenea orice optiune dorita.

Pentru a transforma telefonul intr-un hotspot reproduceti urmatorii pasi: Meniu -> Setari -> Retea si internet -> Hotspot si tethering -> Hotspot Wi-Fi -> Activati

Pentru a dezactiva aceasta functie este necesar sa efectuati urmatorii pasi: Meniu -> Setari -> Sistem -> Limbi si introducerea textului ->  Avansate ->Verificator Ortografic -> Off si pentru text predictiv Meniu -> Setari -> Sistem -> Limbi si introducerea textului -> Tastatura virtuala -> Tastatura Google -> Corectarea textului ->  Aici bifam/debifam dupa preferinte.

Pentru a modifica raspunsurile predefinite in cazul respingerii unui apel, urmati pasii: Meniu -> Telefon -> Se apasa pe cele trei puncte verticale pozitionate sus in dreapta display-ului -> Setari-> Raspunsuri Rapide -> Selectati un raspuns predefinit pentru modificare.

Pentru a va redirectiona apelurile pe telefon trebuie sa urmati pasii:
Meniu->Telefon->Setari (cele 3 puncte) – > Conturi pentru apelare – > Selectam Sim-ul- >Redirectionarea apelurilor - >Aici va puteti activa in functie de dorinta d-voastra redirectionarea si anume:
Intotdeauna
Redirectionati cand este ocupat
Redirectionati cand nu raspunde
Redirectionati cand telefonul este inchis
In continuare se completeaza numarul pe care doriti sa redirectionati -> Activati

Pentru a personaliza un contact cu poza dorita, contactul respectiv trebuie sa fie stocat in memoria telefonului sau in contul de Google (nu se poate seta o poza daca contactul este stocat pe Sim) si trebuie sa mergeti in Meniu ->Agenda -> Deschideti contactul dorit -> Accesati icon-ul dreapta jos -> Apasati pe pictograma cu camera foto  -> Alegeti metoda de adaugare a pozei (Fotografiati, Alegeti o fotografie) -> Alegeti poza -> Salvati modificarea facuta prin apasatea pe Salvare din partea dreapta sus a ecranului .

Pentru schimbarea numelui de Bluetooth trebuie sa mergeti in Meniu -> Setari -> Dispozitive conectate -> Activati Bluetooth -> Nume dispozitiv -> Redenumiti.

Pentru activarea optiunii de Apel in asteptare trebuie sa urmati pasii:Meniu->Telefon->Se apasa pe cele trei puncte verticale pozitinate sus in dreapta display-ului->Setari->Conturi pentru apelare->Selectam Sim-ul dorit->Setari suplimentare->Apel in asteptare ON

Pentru a actualiza driver-ul dispozitivului, astfel acesta sa fie recunoscut si memoria sa fie vizibila in PC este nevoie sa efectuam urmatorii pasi: Dam dublu click pe My Computer(This PC) -> Selectam optiunea “Manage” -> In fereastra nou deschisa selectam din partea stanga optiunea “Device manager” -> In partea din dreapta va aparea o lista cu drivere din PC. Aici ne va aparea un driver cu numele de “Unknown device” / Dispozitiv necunoscut -> Il selectam si dam click dreapta pe el -> De aici selectam “Update driver software” -> Se va deschide o noua fereastra, de aici selectam “Browse my computer for driver software” -> Mai departe selectam “Let me pick from a list of device drivers from my computer” -> “ Show all devices” -> din urmatoarea fereastra selectam “MTP USB Device” -> Driver-ul va fi instalat si vom primi mesaj de confirmare. Dupa efectuarea acestor pasi la accesarea PC-ului vom vedea si memoria dispozitivului.

Vibratia este activa implicit in tastatura Google. Pentru a modifica valoarea intensitatii vibrarii la apasarea tastelor este nevoie sa efectuam urmatorii pasi: Accesam Meniu - > Setari -> Mai multe setari -> Limba si metoda de intrare -> Tastatura virtuala -> Apasam pe "Tastatura Google" -> Selectam "Preferinte" -> Feedback haptic la apasarea tastei - bifat -> Intensitatea vibrarii la apasarea tastei ->  Vibratia va fi simtita.

Pentru a activa semnele inteligente trebuie sa efectuam urmatorii pasi:Meniu->Setari->Semne inteligente->Bifat

Pentru a initia un apel folosind reteaua WiFi trebuie sa mergeti in Meniu -> Telefon ->Accesam cele 3 puncte dreapta sus -> Setari -> Conturi prntru apelare -> Sim-ul dorit -> Apelare prin Wi-Fi - ON.
Optiunea de apel prin Wi-Fi este disponibila doar pentru anumiti operatori.

Pentru a schimba ordinea butoanelor din bara de navigare mergeti in Meniu -> Setari ->  Bara de navigare -> selectati ordinea dorita. Pentru ascundrea ei, tot din optiunea bara de navigare selectati Afisare si ascundere bara de navigare -> Activati

Pentru a activa aceasta functie este nevoie sa accesati Meniu - Setari - Salvare de urgenta - Selectati "ON" - Setati un mesaj de urgenta - Setati un interval de trimitere - Setati unul sau mai multe contacte de urgenta. Pentru a trimite un mesaj de urgenta este nevoie sa tineti apasat pe volum "+" si "-"  timp de 3 secunde.

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes