ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !
Showroom-ul Allview este temporar închis. Mai multe detalii aici

Smartphone 4G Dual SIM


Asistent vocal în limba română
Display 6,2" (720x1520px), IPS LCD, Touchscreen capacitiv multitouch 2,5D Full lamination
CPU: Helio P22 Octa-core,4xCortex®-A53 1,5GHz+4xCortex®-A53 2,0GHz
GPU: Power VR Rogue GE8320
Memorie RAM: 2 GB
Memorie Flash: 16 GB
Suportă card microSD de până la 128 GB în mod single SIM
S.O.: Android™ 9.0 Pie™
Camera principală: Dual Camera 13MP AF+ 2MP cameră de adâncime, efect Bokeh
Camera secundară: 13MP
Senzor de amprentă
GPS
Conectivitate LTE-FDD si TDD
Baterie: 4000 mAh
Dual VoLTE/ VoWiFi

Soul X6 Mini

Pentru a activa datele mobile este necesar sa parcurgeti urmatorii pasi:
Meniu -> Setari ->Retea si internet-> Retea mobila -> Se activeaza datele mobile pentru sim-ul dorit.
Pentru functionarea serviciului de internet va fi nevoie sa activam conexiunea de date si din meniul de operare rapida.
Glisand de sus in jos, vom avea scurtatura Date mobile ->Bifam.

Pentru a reseta telefonul la parametrii initiali va rugam sa efectuati pasii urmatori: Meniu -> Setari -> Sistem-> Optiuni de resetare->Stergeti toate datele( reveniti la setarile din fabrica)->Resetati telefonul.

Daca aveti optiunea Gest ecran complet activata trebuie sa glisati in sus si o sa puteti vizualiza aplicatiile recent pornite. Iar daca aveti activata optiunea Tasta virtuala ,este necesar sa apasati tasta capacitiva dreapta jos  sub forma de patrat si acolo vor aparea aplicatiile recent pornite. Pentru a le inchide se gliseaza in sus tinand apasat pe fiecare fereastra.

Pentru a vizualiza mai multe informatii despre telefon trebuie sa urmati pasii : Meniu -> Setari-> Sistem -> Despre telefon .

Pentru a putea instala aplicatiile descarcate de la alte surse, este necesar sa accesati Meniu-> Setari-> Aplicatii si notificari -> Acces special  aplicatii -> Instalare aplicatii necunoscute -> acordati permisiuni aplicatiei Files Go.

Se poate schimba Launcher-ul telefonului folosind o aplicatia aleasa si instalata din Magazin Play.

Aplicatiile nu pot fi dezinstalate insa unele dintre ele pot fi dezactivate executand urmatorii pasi: Meniu-> Setari-> Aplicatii si notificari ->  Selectati aplicatia dorita -> Dezactivati.

Pentru a face un backup va rugam sa executati pasii urmatori: Meniu -> Setari -> Google -> Backup->Faceti backup in Google.

Multe aplicatii sunt propuse si puse la dispozitie de dezvoltatori fara a efectua in prealabil teste de compatibilitate cu sistemele de operare si configuratia hardware a diferitelor modele de produse, deci pot exista documente APK care nu sunt in totalitate compatibile cu device-ul dumneavoastra.

Pentru a realiza un screenshot fara a folosi o aplicatie de profil se apasa  concomitent tastele Power si Volum minus.

Glisam in jos bara pentru scurtaturi, iar aici activam /dezactivam optiunea dorita sau din Setari putem activa deasemenea orice optiune dorita.

Pentru a tranforma telefonul in Hotspot sunt necesari urmatorii pasi: Meniu -> Setari -> Retea si internet-> Hotspot si tethering-> Hotspot Wi-Fi -> Activati

Pentru a dezactiva aceasta functie este necesar sa efectuati urmatorii pasi: Meniu -> Setari ->Sistem -> Limbi si introducerea textului -> Verificator Ortografic -> Off si pentru text predictiv Meniu -> Setari ->Sistem -> Limba si introducera textului -> Tastatura virtuala -> Gboard -> Corectarea textului ->  Aici bifam/debifam dupa preferinte

Pentru a modifica raspunsurile predefinite in cazul respingerii unui apel, urmati pasii: Meniu -> Telefon -> Se apasa pe cele trei puncte verticale pozitionate sus in dreapta display-ului -> Setari-> Raspunsuri Rapide -> Selectati un raspuns predefinit pentru modificare.

Pentru a va redirectiona apelurile pe telefon trebuie sa urmati pasii:
Meniu->Telefon->Se apasa pe cele trei puncte verticale pozitionate sus in dreapta display-ului->Setari – > Conturi pentru apelare – > Selectam Sim-ul- >Redirectionarea apelurilor - >Aici va puteti activa in functie de dorinta d-voastra redirectionarea si anume:
Redirectioneaza intotdeauna
Redirectionati cand este ocupat
Redirectionati cand nu raspunde
Redirectionati cand telefonul nu este accesibil
In continuare se completeaza numarul pe care doriti sa redirectionati -> Activati.

Pentru a personaliza un contact cu poza dorita trebuie sa urmati pasii: Meniu-> Agenda->Selectati contactul dorit->Accesati icon-ul din dreapta jos al display-ului->Accesati icon-ul camera ->Selectati" Fotografiati" sau" Alegeti o fotografie" ->Salvati .

Accesati Meniu->Setari->Dispozitive conectate->Preferinte pentru conexiune->Bluetooth->Activati-> Nume dispozitiv->Redenumiti acest dispozitiv. 

Pentru a activa functia Apel in asteptare trebuie sa urmati pasii : Meniu -> Telefon ->Se apasa cele trei puncte verticale pozitionate sus in dreapta display-ului->Setari->Conturi pentru apelare->Selectati sim-ul dorit-> Setari suplimentare ->Apel in asteptere ->Activati.

 Pentru a actualiza driver-ul dispozitivului, astfel acesta sa fie recunoscut si memoria sa fie vizibila in PC este nevoie sa efectuam urmatorii pasi: Dam dublu click pe My Computer(This PC) -> Selectam optiunea “Manage” -> In fereastra nou deschisa selectam din partea stanga optiunea “Device manager” -> In partea din dreapta va aparea o lista cu drivere din PC. Aici ne va aparea un driver cu numele de “Unknown device” / Dispozitiv necunoscut -> Il selectam si dam click dreapta pe el -> De aici selectam “Update driver software” -> Se va deschide o noua fereastra, de aici selectam “Browse my computer for driver software” -> Mai departe selectam “Let me pick from a list of device drivers from my computer” -> “ Show all devices” -> din urmatoarea fereastra selectam “MTP USB Device” -> Driver-ul va fi instalat si vom primi mesaj de confirmare. Dupa efectuarea acestor pasi la accesarea PC-ului vom vedea si memoria dispozitivului.

Vibratia este activa implicit in tastatura Google. Pentru a modifica valoarea intensitatii vibrarii la apasarea tastelor este nevoie sa efectuam urmatorii pasi: Accesam Meniu->Setari->Sistem->Limbi si introducerea textului->Apasam pe "Tastatura virtuala"->Selectam "Preferinte"-> Intensitatea vibrarii la apasarea tastei-> Aici selectam o valoarea mai mare de 30 ms -> Vibratia va fi simtita.

Pentru  a activa asistenta inteligenta trebuie sa urmati pasii: Meniu -> Setari -> Asistenta inteligenta -> Aici puteti activa functia dorita .

Pentru a initia un apel folosind reteaua WiFi trebuie sa mergeti in Meniu -> Telefon -> Se apasa cele trei puncte verticale pozitionate sus in dreapte display-ului -> Setari -> Conturi pentru apelare -> Sim-ul dorit -> Apelare prin Wi-Fi - ON.
Optiunea de apel prin Wi-Fi este disponibila doar pentru anumiti operatori.

Lumina de noapte este o optiune ce protejeaza ochii. Puteti sa selectati dumnavoastra intervalul de timp cand sa se activeze . Pentru activarea acestei optiuni urmati pasii :Meniu -> Setari ->Afisaj -> Lumina de noapte -> Activati acum. 

Pentru a schimba modul de afisare al barei de navigare trebuie sa mergeti in Meniu-> Asistent Inteligent-> Glisati in sus pe butonul Ecran de pornire -> Bifati/debifati dupa preferinte.

Ca sa nu mai intampinati aceasta problema trebuie sa urmati pasii: Meniu-> Setari ->DuraSpeed -> Activati atat optiunea cat si aplicatiile.

Pentru remediere este necesar sa accesam Photos-Setari photos->Backup si sincronizare->Dimensiune de incarcare->Calitate inalta .

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes