ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !
Ca urmare a situației actuale generată de Coronavirus COVID-19, din motive de precauție, echipa Allview își suspendă activitatea cu publicul începând cu 13 martie. Mai multe detalii, aici

Ca urmare a situației actuale generată de Coronavirus COVID-19, din motive de precauție, echipa Allview își suspendă activitatea cu publicul în perioada 13 – 23.03.2020, cu posibilitatea de modificare. Mai multe detalii, aici

Smartphone Dual SIM
4G FDD si TDD
Display 5" IPS LCD HD, 1280x720px, Soda Lime Glass
CPU: Cortex®-A53 1,3GHz Quad-Core
GPU: Mali T720
Sistem de operare: Android™ 5.1, Lollipop
Camera foto principală 8MP, Autofocus, Led Flash, Super Foto, Super Zoom,
Mod Profesionist, Foto Oricand, GIF, inregistrare video Full HD
Camera foto frontală 5MP, Face Beauty
Memorie: 2GB RAM, 16GB Flash
MicroSD card: pana la 128GB
Baterie: 2300mAh
Chameleon
Extreme Power Saving
Lumea copiilor


V2 Viper i4G

Pentru a activa datele mobile este necesar sa parcurgeti urmatorii pasi:
Meniu ->Setari ->Setari Sim->Date mobile ->Se selecteaza sim-ul dorit.
Pentru functionarea serviciului de internet va fi nevoie sa activam conexiunea de date si din meniul de operare rapida.
Glisand de jos in sus, vom avea scurtatura  Date ->Bifam.

Pentru a reseta telefonul la parametrii initiali va rugam sa efectuati pasii urmatori: Meniu -> Setari ->Setari avansate->Copie de rezerva si resetare-> Resetarea configurarii din fabrica-> Bifam date in memoria interna->Confirmare restabilire-> Ok.

Pentru a vizualiza aplicatiile recent pornite este necesar sa apasati normal pe tasta capacitiva stanga jos marcata cu un patrat si vor aparea tab-urile cu aplicatiile recent pornite. Pentru a le inchide este necesar sa glisati stanga sau dreapta pe fiecare fereastra sau pe butonul marcat cu trei dungi pentru curatare totala.

Pentru a vizualiza mai multe informatii despre telefon (Nivelul bateriei, Stare SIM, Informatii IMEI) este necesar sa accesati Meniu->Setari->Despre telefon->Stare.

Pentru a putea instala aplicatiile descarcate de la alte surse, este necesar sa accesati Meniu->Setari-> Securitate->Surse necunoscute – bifat.

Da, se poate schimba launcher-ul telefonului folosind o aplicatie de profil ce poate fi descarcata din Magazinul Play.

Aplicatiile nu pot fi dezinstalate insa ele pot fi dezactivate executand urmatorii pasi: Meniu-> Setari ->Setari avansate->Aplicatii-> Toate-> Se selecteaza aplicatia dorita > Dezactivati

Pentru a face un backup va rugam sa executati pasii urmatori:
 Meniu->Setari->Setari avansate->Copie de rezerva si resetare->Copie rezerva a sistemului->Backup in memoria telefonului->Pornire back-up.

Multe aplicatii sunt propuse si puse la dispozitie de dezvoltatori fara a efectua in prealabil teste de compatibilitate cu sistemele de operare si configuratia hardware a diferitelor modele de produse, deci pot exista documente APK care nu sunt in totalitate compatibile cu aparatul dumneavoastra.

Pentru a realiza un screenshot fara a fi necesara o aplicatie de profil este nevoie sa tineti apasat concomitent tastele Power si Volum minus.

Glisam in sus bara pentru scurtaturi, iar de aici  activam /dezactivam optiunea dorita. Se pot activa/dezactiva deasemenea aceste functii din meniul principal "Setari".

Pentru a transforma telefonul intr-un hotspot reproduceti urmatorii pasi: Meniu->Setari->Mai multe->Tethering si hotspot portabil->Hotspot Wi-Fi portabil->Activati.

Pentru a dezactiva aceasta functie este necesar sa efectuati urmatorii pasi: Meniu->Setari->Setari avansate-> Limba si introducere text -> Verificator Ortografic->Off si pentru text predictiv Meniu-> Setari->Setari avansate->Limba si introducere text->Tastatura Android->Corectarea textului-> Aici bifam/debifam dupa preferinte.

Meniu->Telefon->Se apasa pe cele trei puncte verticale pozitionate jos in dreapta display-ului->Setari->Raspunsuri Rapide -> Selectati un raspuns pentru modificare.

Pentru a va redirectiona apelurile pe telefon trebuie sa urmati pasii:
Meniu->Telefon->Setari (cele 3 puncte) – >Conturi pentru apelare – >Selectam Sim-ul- >Redirectionarea apelurilor - >Aici va puteti activa in functie de dorinta d-voastra redirectionarea si anume:
Intotdeauna
Redirectionati cand este ocupat
Redirectionati cand nu raspunde
Redirectionati cand telefonul este inchis
In continuare se completeaza numarul pe care doriti sa redirectionati -> Activati.

Pentru a seta o poza pentru un contact din agenda trebuie sa accesati Meniu->Galerie->Alegeti fotografia->Optiuni (cele trei puncte) ->Setati fotografia ca->Fotografie contact ->Selectam contactul->Decupeaza fotografia.
OBS.: Se poate seta poza de contact doar la cele salvate in memoria telefonului.
Se mai poate seta si astfel: Meniu->Contacte->Selectam contactul din memoria telefonului->Editare->Apasam pe pictograma din stanga->Alegem imaginea din locatia dorita.

Accesati Meniu->Setari->Bluetooth->Activati Bluetooth->Atingeti cele trei puncte aflate in partea de jos a display-ului->Redenumire telefon.

Meniu ->Telefon > Se apasa pe cele trei puncte->Setari-> Conturi pentru apelare->Se selecteaza sim’ul -> Setari suplimentare->Apel in asteptare ->Bifat.

Pentru a activa aceasta functie va trebui sa faceti urmatoarea setare :
Meniu-> Setari->Setari avansate->Semne inteligente ->On->Operare rapida->Bifam.
Pentru a edita semnele trebuie sa accesam meniul Operare rapida si aici selectam pentru fiecare semn in parte ce functie vrem sa acceseze, apasand pe denumire (ex:Gest C) -> Se alege functia.

Meniu->Magazin play->atingem cele trei linii din stanga sus a ecranului-> Setari->Actualizeaza automat aplicatiile->selectam "Nu actualizati automat aplicatiile".

Meniu-> Administrator sistem->Stergere cache.

De exemplu, daca redam un fisier MP3 din Explorator Fisiere ne apare un pop-up in care ne intreba cu ce player dorim sa redam melodia. Daca alegem un anumit player pentru “intodeauna” ca implicit si vrem mai tarziu sa il schimbam, atunci trebuie sa resetam preferinta aplicatiei prin urmatorii pasi:
Meniu > Setari > Setari avansate>Aplicatii >Resetare pref. aplicatii > Resetare aplicatii.

Intram in Meniu > Setari >Profiluri audio > Selectam SIM-ul dorit apoi alegem melodia sau urmatorii pasi:
Meniu->Muzica-> Dam play pe melodia care dorim sa o setam ca ton-> Accesam meniul situat in partea dreapta jos(sub forma de trei patrate si un triunghi)->Setare sonerie->Setare ton apel->Selectam sim-ul dorit.

Accesam Meniu->Camera foto-> Meniul din stanga sus(sub forma de patru patrate colorate)->De aici selectam modul dorit pentru a realiza fotografii.

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes