ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !

Smartphone 4G Dual SIM


Asistent vocal in limba romana
Conectivitate Dual Mode - FDD si TDD
CPU: Cortex®-A53 1,25GHz Quad-Core
GPU: Mali T720 MP2
OS: Android™ 8.0, Oreo
Memorie RAM: 3GB
Memorie Flash: 32GB, suporta card microSD de pana la 256GB in regim single SIM
Display: 18:9, IPS LCD, 5.5”,INCELL Full lamination, profil 2.5D
Sticla rezistenta la zgarieturi: Gorilla® Glass 3
Split screen, screen recorder
Camera principala 13MP cu Auto Focus si Fast Zoom, Face beauty, Panorama, Face beauty video
Camera frontala 13MP, Led Flash, Group Selfie
Inregistrare video FullHD 1080p
Acumulator 3000mAh
Senzor amprenta


* Acumulatorul este nedetasabil si poate fi schimbat doar in service.

V3 Viper

Pentru a activa datele mobile este necesar sa parcurgeti urmatorii pasi:
Meniu ->Setari ->Setari SIM->Date mobile ->Se selecteaza sim-ul dorit sau tot din Setari->Retele Mobile->Utilizarea datelor->Se selecteaza datele mobile pentru sim-ul dorit.
Pentru functionarea serviciului de internet va fi nevoie sa activam conexiunea de date si din meniul de operare rapida.
Glisand de sus in jos, vom avea scurtatura -> Conexiune date

Pentru a reseta telefonul la parametrii initiali va rugam sa efectuati pasii urmatori: Meniu -> Setari ->Mai multe setari->Creare copie de rezerva si resetare-> Resetarea configurarii din fabrica-> Resetati telefonul.

Pentru a vizualiza aplicatiile recent pornite este necesar sa apasati normal pe tasta stanga jos marcata cu un patrat si vor aparea tab-urile cu aplicatiile recent pornite. Pentru a le inchide este necesar sa glisati stanga pe fiecare fereastra.

Pentru a vizualiza mai multe informatii despre telefon (Nivelul bateriei, Stare SIM, Informatii IMEI) este necesar sa accesati Meniu->Setari->Despre telefon->Stare.

Pentru a putea instala aplicatiile descarcate de la alte surse, este necesar sa accesati Meniu->Setari-> Aplicatii->Mai multe->Configureaza aplicatiile->Acces special->Instalare aplicatii necunoscute

Da, se poate schimba launcher-ul telefonului folosind o aplicatie de profil ce poate fi descarcata din Magazinul Play.

Aplicatiile nu pot fi dezinstalate insa ele pot fi dezactivate executand urmatorii pasi: Meniu-> Setari ->Aplicatii-> Toate aplicatiile -> Se selecteaza aplicatia dorita > Dezactivati.

Pentru a face un backup va rugam sa executati pasii urmatori: Meniu->Setari->Mai multe setari->Copie de rezerva ->Copie in memoria telefonului->Start Copiere de rez.

Multe aplicatii sunt propuse si puse la dispozitie de dezvoltatori fara a efectua in prealabil teste de compatibilitate cu sistemele de operare si configuratia hardware a diferitelor modele de produse, deci pot exista documente APK care nu sunt in totalitate compatibile cu aparatul dumneavoastra.

Pentru a realiza un screenshot fara a fi necesara o aplicatie de profil este necesar sa tineti apasat concomitent tastele Power si Volum minus.

Glisam in jos bara pentru scurtaturi, iar aici activam /dezactivam optiunea dorita sau din Setari putem activa deasemenea orice optiune dorita.

Pentru a transforma telefonul intr-un hotspot trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi: Meniu->Setari->Mai multe->Tethering si hotspot portabil->Hotspot Wi-Fi->Activati

Pentru a dezactiva aceasta functie este necesar sa efectuati urmatorii pasi: Meniu->Setari->Mai multe setari-> Limba si metoda de intare ->  Verificator Ortografic -> Off si pentru text predictiv Meniu -> Setari->Mai multe setari -> Limbi si introducerea textului -> Tastatura virtuala -> Tastatura Google -> Corectarea textului ->  Aici bifam/debifam dupa preferinte.

Pentru a modifica raspunsurile predefinite in cazul respingerii unui apel, urmati pasii: Meniu -> Telefon -> Se apasa pe cele trei puncte pozitionate in dreapta jos(Mai multe)-> Setari->Setari apel->Setari avansate->Raspunde prin mesaj

Pentru a va redirectiona apelurile pe telefon trebuie sa urmati pasii:
Meniu -> Telefon -> Se apasa pe cele trei puncte pozitionate in dreapta jos(Mai multe) -> Setari - > Setari apel -> Selectam Sim-ul - > Redirectionarea apelurilor - > Aici va puteti activa in functie de dorinta d-voastra redirectionarea si anume:
Redirectionati intotdeauna
Redirectionati cand este ocupat
Redirectionati cand nu raspunde
Redirectionati cand telefonul este inchis
In continuare se completeaza numarul pe care doriti sa redirectionati -> Activati.

Pentru a putea schimba SIM-ul de pe care doriti sa trimiteti un SMS dupa ce ati inceput sa compuneti mesajul, este necesar sa tineti apasat pe butonul de pe care trimiteti mesajul si selectati SIM dorit.

Pentru a activa aceasta functie trebuie sa urmati pasii: Camera -> Setari-> Marca -> Activam.

Pentru a trece in modul Panorama trebuie sa selectam optiunea  din meniul afisat deasupra butonului Captura

Pentru a actualiza driver-ul dispozitivului, astfel acesta sa fie recunoscut si memoria sa fie vizibila in PC este nevoie sa efectuam urmatorii pasi: Dam dublu click pe My Computer(This PC) -> Selectam optiunea “Manage” -> In fereastra nou deschisa selectam din partea stanga optiunea “Device manager” -> In partea din dreapta va aparea o lista cu drivere din PC. Aici ne va aparea un driver cu numele de “Unknown device” / Dispozitiv necunoscut -> Il selectam si dam click dreapta pe el -> De aici selectam “Update driver software” -> Se va deschide o noua fereastra, de aici selectam “Browse my computer for driver software” -> Mai departe selectam “Let me pick from a list of device drivers from my computer” -> “ Show all devices” -> din urmatoarea fereastra selectam “MTP USB Device” -> Driver-ul va fi instalat si vom primi mesaj de confirmare. Dupa efectuarea acestor pasi la accesarea PC-ului vom vedea si memoria dispozitivului.

Vibratia este activa implicit in tastatura Google. Pentru a modifica valoarea intensitatii vibrarii la apasarea tastelor este nevoie sa efectuam urmatorii pasi: Accesam Meniu - > Setari ->Mai multe setari-> Limbi si metoda de intrare -> Tastatura virtuala -> Apasam pe "Tastatura Google" -> Selectam "Preferinte" -> Vibrare la apasarea tastei - bifat -> Intensitatea vibrarii la apasarea tastei-> Aici selectam o valoare->  Vibratia va fi simtita.

Pentru activare Dual WhatsApp  in primul rand se descarca aplicatia din Magazin Play. Se acceseaza Meniu->Setari->Clonare aplicatii->Se selecteaza Whatsapp->Se bifeaza optiunea "Una". Pe ecranul principal o sa apara 2 aplicatii Whatsapp putand fi uitilizate pentru 2 conturi diferite.

Picture-in-picture  permite sa  micsoram anumite aplicatii in fundal cat timp utilizam alte programe pe telefon, de exemplu Harti. Functia se activeaza din Setari->Aplicatii->Mai multe ( se apasa pe cele 3 puncte de jos)->Configureaza aplicatiile->Acces special->Picture-in-picture->Se alege aplicatia dorita->Se activeaza. Se deschide aplicatia activata apoi se apasa butonul Home. Pe ecran aplicatia va aparea micsorata. Acest mod se mai poate activa din Setari->Facilitati (in dreapta sus->Picture-in-picture->Utilizare imediata.

Lista alba ne ajuta sa protejam anumite aplicatii pentru a nu fi curatate. Se acceseaza din Meniu->Administrator sistem->Setari (se apasa pe cheita din stanga sus)->Curatare lista alba. Aici se pot elimina sau adauga aplicatiile dorite.

Pentru a activa aceasta functie trebuie urmati pasii:Se tine apasat pe ecran->Setari Ecran->Mod Ecran principal. Se selecteaza modul preferat.

Pentru a activa aceasta functie trebuie urmati pasii:Meniu->Administrator sistem->Administrator energie->Mod extrem de salvare energie->Deschidere->Adaugare

Pentru a activa aceasta functie trebuie urmati pasii: Se tine apasat pe ecran->Setari Ecran->Gest rapid. Se selecteaza modul preferat.

Optiunea ne ajuta pentru utilizarea mai facila a telefonului,acesta putand fi utilizat cu o singura mana prin activarea functiei de micsoare a ecranului sau pentru a accesa mai rapid anumite aplicatii sau comenzi. Pentru a activa aceasta functie trebuie urmati pasii: Setari->Mai multe setari->Suspenda. Pe ecran va aparea butonul de suspendare.

Se tine apasat lung pe aplicatia dorita->Informatii aplicatie. Tinand apasat lung pe aplicatie avem  si posibilitatea sa o adaugam ca si Widget.

Pentru a activa aceasta functie trebuie urmati pasii: Setari->Ecran->Protectie inteligenta a ochilor->Activeaza

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes