Smartphone Dual SIM
Conectivitate LTE - FDD si TDD
Design super slim unibody, 5,5 mm grosime
Display 5,2” FullHD 1920x1080px, 424 PPI, Full Lamination
Sticla rezistenta la zgarieturi fata si spate
CPU: Octa Core 1,7 GHz, 64-bit
GPU: Mali-760MP2, 700 MHz
OS: Android™ 5.0, Lollipop
Memorie RAM: 2 GB
Memorie Flash: 16 GB
Camera principala 13MP Sony IMX214, filmare Full HD, best picture, best face, tracks, eraser, mod PPT, mod profesional
Camera frontala 8MP
DTS, amplificator audio NXP, incinta acustica integrate
Gesture mode
Baterie 2700 mAh, mod super power saving


* Acumulatorul este nedetasabil si poate fi schimbat doar in service.


X2 Soul PRO

Pentru a reseta telefonul la parametrii initiali va rugam sa efectuati pasii urmatori: Meniu principal -> Setari ->Setari Avansate -> Creare o copie de rezerva si resetati-> Resetarea configurarii din fabrica.

Pentru a vizualiza aplicatiile recent pornite este necesar sa tineti apasata lung tasta capacitiva stanga jos marcata cu un patrat  pana la aparitia taburilor cu aplicatiile recent pornite. Pentru a le inchide, este necesar sa glisati stanga pe fiecare fereastra.

Pentru a vizualiza mai multe informatii despre telefon (Nivelul bateriei, Stare SIM, Informatii IMEI) este necesar sa accesati Meniu>Setari >Despre telefon>Stare.

Pentru a putea instala aplicatiile descarcate de la alte surse, este necsar sa accesati Meniu>Setari> Securitate>Surse necunoscute – bifat.

Da, se poate schimba launcherul telefonului folosind o aplicatie de profil ce poate fi descarcata din Magazinul Play.
Avem posibilitatea de a modifica culorile launcher-ului instalat(in functie de preferinte ), cu ajutorul aplicatiei Chameleon.
Meniu ->Chameleon ->Previzualizare >Ok.

Aceasta aplicatie utilizeaza culorile din jurul tau si le utilizeaza in cadrul launcher-ului Allview.

Aplicatiile nu pot fi dezinstalate insa ele pot fi dezactivate urmand urmatorii pasi : Meniu> Setari > Setari avansate > Aplicatii> Toate > Se selecteaza aplicatia dorita > Dezactivati.

Meniu>Contacte>Se apasa pe cele trei puncte pozitionate in dreapta display-ului>Imbinare contact.

Pentru a activa aceasta functie va trebui sa faceti urmatoarea setare : Meniu> Setari> Setari avansate > Semne inteligente >Gesturi inteligente (On)> Raspuns inteligent > Bifat.

Pentru a face un backup va rugam urmati pasii urmatori : Meniu> Setari>Setari avansate >Creare copie de rezerva si resetati ->Creare o copie de rezerva pentru date.

Multe aplicatii sunt propuse si puse la dispozitie de dezvoltatori fara a efectua in prealabil teste de compatibilitate cu sistemele de operare si configuratia hardware a diferitelor modele de produse, deci pot exista documente APK care nu sunt in totalitate compatibile cu aparatul dumneavoastra.

Pentru a activa aceasta functie va trebui sa faceti urmatoarea setare : Meniu> Setari> Setari avansate > Semne inteligente > Gesturi inteligente(On) > >Operare rapida>Bifat.
Implicit scurtaturile sunt setate  pentru camera foto, e-mail si muzica insa acest lucru poate fi modificat cu orice alta aplicatie ( sau contact din telefon ) dupa ce bifam functia, apasand pe imaginea C(Camera foto) >Deschidere aplicatie > Se alege aplicatia .

De asemenea se pot seta alte functii in functie de gestul operat de client pe ecranul de blocare (O,S,W,Z etc ) .

Pentru a activa aceasta functie, va trebui sa deschideti un videoclip din galerie, tinand telefonul in plan orizontal apasati pe cele doua patrate suprapuse din dreapta jos care indica redimensionarea. Imaginea poate fi adusa in fullscreen apasand din nou pe aceasi icoana .

Meniu ->Telefon > Se apasa pe cele trei puncte pozitionate in dreapta display-ului->Setari-> Setari suplimentare-> Apel in asteptare > Bifat.

Pentru a accesa setarile DTS trebuie sa pornesti aplicatia Music, deschizi un album si apoi redai o melodie; in ecranul de redare, in partea dreapta, vei gasi un simbol marcat cu 3 patrate si un triunghi. Aici vom accesa Efect Sonor si se pot selecta efectele in functie de accesoriul utilizat (casti in-ear, casti standard ,boxa etc ).

Pentru a selecta efectele este necesar sa accesam Volum Efecte iar in functie de preferinta avem mai multe optiuni (Folk,Jazz etc .)

In aplicatia foto, accesati Setari ->Localizare geografica.

Pentru a realiza un screenshot fara a fi necesara o aplicatie de profil este necesar doar sa tineti apasate concomitent tastele Power si Volum minus.

Glisam in sus bara pentru scurtaturi, iar aici activam /dezactivam optiunea dorita.

Pentru a transforma telefonul intr-un hotspot urmariti urmatoarele setari. :

Meniu>Setari>Mai multe >Tethering si hotspot portabil>Hotspot Wi-Fi >Activati.

Pentru a dezactiva aceasta functie este necesar sa efectuati urmatorii pasi:Meniu>Setari>Setari avansate >Limba si metoda de intrare> Verificator Ortografic>On.

Pentu a activa datele mobile este necesar sa parcurgeti urmatorii pasi :
Meniu ->Setari ->Setare Dual Sim->Date mobile ->Se selecteaza sim-ul dorit .

Pentru functionarea serviciului de internet va fi nevoie sa activam conexiunea de date si din meniul de operare rapida .
Glisand de jos in sus, vom avea scrutatura Conexiune date ->Bifam.

Modul Extrem intrerupe functionarea aplicatiilor ce ruleaza in background si ofera acces doar la Contacte, Jurnal apeluri, Mesaje si Ceas. Deoarece aplicatiile ce ruleaza sunt oprite fortat, exista posibilitatea de a primi diverse mesaje prin care sunteti notificat de inchiderea acestora. 

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes