• Smartphone single sim (MicroSIM)

 • Design super slim unibody, 5,55 mm grosime

 • Display 5 inch FullHD 1920x1080px, 441 ppi

 • Sticla rezistenta la zgarieturi fata si spate

 • CPU: MediaTek MT6592 Octa Core 1,7 Ghz

 • Memorie RAM: 2 GB

 • Memorie Flash: 16 GB

 • Camera principala 13 MP Sony IMX135, filmare Full HD

 • Charm cam, best picture, 12 efecte beauty, mod PPT, HDR

 • Camera frontala 5 MP, unghi de vizualizare 95 grade

 • Guest mode, fake call

 • DTS

 • Baterie 2300 mAh

 • * Acumulatorul este nedetasabil si poate fi schimbat doar in service.X2 Soul

Pentru a reseta telefonul la parametrii initiali va rugam sa efectuati pasii urmatori: meniu principal -> setari ->toate setarile-> Creati o copie de rezerva si resetati-> Resetarea configurarii din fabrica

Pentru a vizualiza aplicatiile recent pornite este necesar sa tineti apasata lung tasta "Home" pana la aparitia taburilor cu aplicatiile recent pornite. Pentru a le inchide, este necesar sa glisati stanga sau dreapta pe fiecare fereastra.

Pentru a vizualiza mai multe informatii despre telefon (Nivelul bateriei, Stare SIM, Informatii IMEI) este necesar sa accesati Meniu>Setari>Toate Setarile>Despre telefon>Stare.

Pentru a putea instala aplicatiile descarcate de la alte surse, este necsar sa accesati Meniu>Setari>Toate setarile>Securitate>Surse necunoscute – bifat.

Da, se poate schimba launcherul telefonului folosind o aplicatie de profil ce poate fi descarcata din Magazinul de aplicatii.

Meniu aplicatii > accesam aplicatia antivirus > Termeni si conditii > acceptare > introducem numele tabletei sau lasam default > next > va puteti conecta cu google mail (sau sa va creeati un cont Bitdefender ) > Use my Google ID  > Get started > in josul paginii accesam ,,Upgrade now to enable all  features '' > Upgrade to premium > Upgrade to premium > I already have a key > Aici introducem codul primit in pachetul dumneavoastra > Validate  > Licenta a fost activata pentru 90 zile .

Aplicatiile nu pot fi dezinstalate insa ele pot fi dezactivate urmand urmatorii pasi : Meniu> setari > toate setarile > aplicati> toate > se selecteaza aplicatia dorita > dezactivati.

Meniu>Contacte>Se apasa pe cele trei linii orizontale pozitionate sub display>Imbinare contacte

Pentru a activa aceasta functie va trebui sa faceti urmatoarea setare : Meniu> Setari> Toate setarile > Semne inteligente > Raspuns inteligent > Bifat.

Pentru a face un backup va rugam urmati pasii urmatori : Meniu- Setari-Toate setarile-Copie rezerva a sistemului.

Multe aplicatii sunt propuse si puse la dispozitie de dezvoltatori fara a efectua in prealabil teste de compatibilitate cu sistemele de operare si configuratia hardware a diferitelor modele de produse, deci pot exista documente APK care nu sunt in totalitate compatibile cu aparatul dumneavoastra.

Pentru a accesa aceasta interfata, este necesar sa parcurgeti pasii de mai jos:
Camera foto > setari  ( cum tineti telefonul pe vertical in dreapta sus o roata dintata ) >  Interfata profesionala ( icoana cu doua camere foto suprapuse dreapta jos )  . Pentru a revenii in interfata de captura , apasati pe sageata de pe display , stanga jos .

Pentru a activa aceasta functie va trebui sa faceti urmatoarea setare : Meniu> Setari> Toate setarile > Gesturi inteligente > Operare rapida > Bifat.> Implicit scurtatura este setata pentru camera foto insa acest lucru poate fi modificat cu orice alta aplicatie ( sau contact din telefon ) din meniul telefonului apasand pe imaginea Camera foto >Deschidere rapida aplicatie > se alege aplicatia .

Pentru a activa aceasta functie , va trebui sa deschidei un videoclip din galerie , tinand telefonul in plan orizontal apasati pe cele doua patrate suprapuse din dreapta jos care indica redimensionarea. Imaginea poate fi adusa in fullscreen apasand din nou pe aceasi icoana .

Pentru a reda un fisier video, acesta trebuie sa fie compatibil cu cerintele telefonului, conform manualului de utilizare.

Meniu>Telefon>Se apasa pe cele trei linii orizontale pozitionate sub display>Setari> Setari >Se bifeaza "Turn to mute" .

Meniu>Telefon>Se apasa pe cele trei linii orizontale pozitionate sub display>Setari>Setari>Raspunsuri Rapide > selectati un raspuns pentru modificare

Meniu aplicatii->Telefon > Se apasa pe cele trei linii orizontale pozitionate sub display->Setari->Setari->Apel vocal->Setari suplimentare-> Apel in asteptare > Bifat

Pentru a accesa setarile DTS trebuie sa pornesti aplicatia Muzica, deschizi un album si apoi redai o melodie; in ecranul de redare, in partea dreapta, vei gasi simbolul "dts" ; apasa acel buton si se vor afisa setarile efectelor DTS.

Intrebare: Cum activez functia Geo- tagging  ?In aplicatia foto , glisati de la dreapta la stanga pentru a afisa meniul Foto .

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes