• Smartphone Dual SIM, 4G Dual Mode, Dual 3G
• Camera frontala 16MP cu Flash, f/2.0
• Camera principala 13MP, f/2.0, Autofocus, Image PRO, 5 lentile
• Full Body Beauty in fotografii si filmari
• Senzor de amprenta frontal
• Display 5,5” IPS Full HD (1080x1920px), 2.5D
• Corning® Gorilla® Glass
• SO Android™ 7.0, Nougat
• CPU Octa Core Helio P10, 2GHz
• Memorie RAM 4GB
• Memorie Flash 64GB, suporta card microSD de pana la 128GB in regim single SIM
• Acumulator 4010mAh, Fast Charging
• Maxx Audio, Infrarosu


* Acumulatorul este nedetasabil si poate fi schimbat doar in service.
* Protectie 360, inclusa in pachet: folie de protectie ecran si capac de silicon.


X4 Soul Style

Pentru a seta o poza pentru un contact din agenda trebuie sa accesati Meniu->Galerie->Alegeti fotografia->Optiuni (cele trei puncte) ->Setati fotografia ca->Fotografie contact ->Selectam contactul->Decupeaza fotografia.
OBS.: Se poate seta poza de contact doar la cele salvate in memoria telefonului.

Accesati Meniu->Setari->Bluetooth->Activati Bluetooth->Atingeti cele trei puncte aflate in coltul drept al display-ului->Redenumire telefon. 

Meniu ->Telefon > Se apasa pe cele trei puncte pozitionate in dreapta display-ului->Setari-> Setari apel->Se selecteaza sim’ul -> Setari suplimentare->Apel in asteptare ->Bifat.

Pentru a activa datele mobile este necesar sa parcurgeti urmatorii pasi:
Meniu ->Setari ->Setari Sim->Date mobile ->Se selecteaza sim-ul dorit.
Pentru functionarea serviciului de internet va fi nevoie sa activam conexiunea de date si din meniul de operare rapida.
Glisand de jos in sus, vom avea scurtatura Date mobile ->Bifam.

Pentru a reseta telefonul la parametrii initiali va rugam sa efectuati pasii urmatori: Meniu -> Setari ->Mai multe setari->Creare o copie de rezerva si resetati-> Resetarea configurarii din fabrica-> Resetati telefonul.

Pentru a vizualiza aplicatiile recent pornite este necesar sa apasati normal pe tasta capacitiva stanga jos marcata cu un punct si vor aparea tab-urile cu aplicatiile recent pornite. Pentru a le inchide este necesar sa glisati stanga pe fiecare fereastra.

Pentru a vizualiza mai multe informatii despre telefon (Nivelul bateriei, Stare SIM, Informatii IMEI) este necesar sa accesati Meniu->Setari->Despre telefon->Stare.

Pentru a putea instala aplicatiile descarcate de la alte surse, este necesar sa accesati Meniu->Setari-> Securitate->Surse necunoscute – bifat.

Da, se poate schimba launcher-ul telefonului folosind o aplicatie de profil ce poate fi descarcata din Magazinul Google Play.

Aplicatiile nu pot fi dezinstalate insa unele dintre ele pot fi dezactivate executand urmatorii pasi: Meniu-> Setari ->Aplicatii-> Se selecteaza aplicatia dorita > Dezactivati.

Pentru a face un backup va rugam sa executati pasii urmatori: Meniu->Setari->Mai multe setari->Creare o copie de rezerva si resetati->Copie de rezerva a sistemului.

Multe aplicatii sunt propuse si puse la dispozitie de dezvoltatori fara a efectua in prealabil teste de compatibilitate cu sistemele de operare si configuratia hardware a diferitelor modele de produse, deci pot exista documente APK care nu sunt in totalitate compatibile cu aparatul dumneavoastra.

Pentru a realiza un screenshot fara a fi necesara o aplicatie de profil este nevoie sa tineti apasat concomitent tastele Power si Volum minus.

Glisam in sus bara pentru scurtaturi, iar aici selectam iconita corespunzatoare pentru fiecare functie in parte. Toate aceste functii se pot activa deasemenea si din meniul de setari.

Pentru a transforma telefonul intr-un hotspot reproduceti urmatorii pasi: Meniu->Setari->Tethering si hotspot portabil->Hotspot Wi-Fi->Activati.

Pentru a dezactiva aceasta functie este necesar sa efectuati urmatorii pasi: Meniu->Setari->Mai multe setari-> Limba si metoda de intrare -> Verificator Ortografic->Off si pentru text predictiv Meniu-> Setari->Limba si metoda de intrare->Tastatura virtuala->Tastatura Google->Corectarea textului-> Aici bifam/debifam dupa preferinte.

Meniu->Telefon->Se apasa pe cele trei puncte verticale pozitionate jos in dreapta display-ulu->Setari->Setari apel->Setari avansate->Raspunde prin mesaj -> Selectati un raspuns pentru modificare.

Pentru a va redirectiona apelurile pe telefon trebuie sa urmati pasii:
Meniu->Telefon->Setari (cele 3 puncte)–>Setari->Setari apel->Conturi pentru apelare – >Selectam Sim-ul- >Redirectionarea apelurilor - >Aici va puteti activa in functie de dorinta d-voastra redirectionarea si anume:
Intotdeauna
Redirectionati cand este ocupat
Redirectionati cand nu raspunde
Redirectionati cand telefonul este inchis
In continuare se completeaza numarul pe care doriti sa redirectionati -> Activati.

Pentru a activa aceasta functie va trebui sa faceti urmatoarea setare :
Meniu-> Setari->Mai multe setari-> Semne inteligente -> ->On-> Operare rapida-> Bifat.
Implicit scurtaturile sunt setate pentru telefon, camera foto, galerie, muzica etc. insa acest lucru poate fi modificat cu orice alta aplicatie, apasand pe denumire (ex:Gest C) -> Se alege aplicatia.

Pentru a activa aceasta functie va trebui sa faceti urmatoarea setare :
Meniu-> Setari->Mai multe setari-> Semne inteligente -> ->On-> Operare rapida-> Bifat.
Implicit scurtaturile sunt setate pentru telefon, camera foto, galerie, muzica etc. insa acest lucru poate fi modificat cu orice alta aplicatie, apasand pe denumire (ex:Gest C) -> Se alege aplicatia.

 Pentru a actualiza driver-ul dispozitivului, astfel acesta sa fie recunoscut si memoria sa fie vizibila in PC este nevoie sa efectuam urmatorii pasi: Dam dublu click pe My Computer(This PC) -> Selectam optiunea “Manage” -> In fereastra nou deschisa selectam din partea stanga optiunea “Device manager” -> In partea din dreapta va aparea o lista cu drivere din PC. Aici ne va aparea un driver cu numele de “Unknown device” / Dispozitiv necunoscut -> Il selectam si dam click dreapta pe el -> De aici selectam “Update driver software” -> Se va deschide o noua fereastra, de aici selectam “Browse my computer for driver software” -> Mai departe selectam “Let me pick from a list of device drivers from my computer” -> “ Show all devices” -> din urmatoarea fereastra selectam “MTP USB Device” -> Driver-ul va fi instalat si vom primi mesaj de confirmare. Dupa efectuarea acestor pasi la accesarea PC-ului vom vedea si memoria dispozitivului.

Vibratia este activa implicit in tastatura Google. Pentru a modifica valoarea intensitatii vibrarii la apasarea tastelor este nevoie sa efectuam urmatorii pasi: Accesam Meniu->Setari->Mai multe setari->Limba si metoda de intrare->Apasam pe "Tastatura Google"->Selectam "Preferinte"-> Intensitatea vibrarii la apasarea tastei-> Aici selectam o valoarea mai mare de 30 ms -> Vibratia va fi simtita.

Functia de infrumusetare globala se activeaza din Meniu->Setari->Video infrumusetat. Aceasta functie ne permite sa utilizam functia de infrumusetare fata, care este in camera foto si in aplicatiile instalate din magazin play, exemplu Facebook Messenger, Whatsapp etc.

Pentru activarea aceste optiuni accesam Meniu->Setari->Mai multe setari->Bara comenzi rapide->Activam. Tot de aici putem edita aplicatiile care sunt incluse in bara. Bara este afisata la glisarea la stanga sau dreapta pe senzorul de amprenta.

Pentru a activa aceasta functie este nevoie sa accesam Meniu->Setari->Mai multe setari->Creare o copie de rezerva si resetati->Clonare date. De aici putem trece toate informatiile avute pe telefonul vechi pe noul dispozitiv.

Pentru a activa/dezactiva optiunile de notificare prin LED este nevoie sa accesam: Meniu->Setari->Ecran->Lumina LED -> Activam/dezactivam optiunea dorita.

Pentru a activa/dezactiva aceasta optiune trebuie sa accesam: Meniu->Setari->Profiluri audio->Alte sunete->Vibrare amprenta->Bifam/debifam.

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes