Allview TV

O nouă lume,
chiar în fața ta

Imaginile perfecte vor fi prezente de acum în casa ta. Cu tehnologii avansate incluse, televizoarele Allview, disponibile în variantele (24, 25, 32 si 40 inch), îți permit să revezi scenele favorite ori de câte ori dorești, printr-o simplă apăsare play / pause.

Allview TV
Allview TV Allview TV Allview TV Allview TV Allview TV Allview TV

Bucură-te de cele mai fine detalii!

(MOTION AND CONTENT ADAPTIVE NOISE REDUCTION)

Fiecare scenă va fi redată prin culori și detalii excelente. Datorită celor două funcții integrate, "Motion adaptive noise reduction" și "Content Adaptive Noise Reduction", calitatea imaginii va fi semnificativ îmbunătățită, prin reducerea zgomotului din fundal și prin scoaterea în evidență a detaliilor.

Allview TV

Mișcări pătrunzătoare, imagini bine definite

Allview TV

(DYNAMIC CONTRAST ENHANCEMENT)

Poți urmări emisiunile și filmele tale preferate cu funcția Dynamic Contrast Enhancement activată, pentru o imagine mai pătrunzătoare. Vei folosi în mod special această funcție și dacă ești pasionat de jocuri sau de filme de acțiune.

Combinația perfectă între luminozitate și culoare

(MOTION-ADAPTIVE COMB FILTER)

Motion-adaptive comb filter oferă separarea optimă a luminozității și culorii, iar tu vei avea parte de o imagine fidelă și clară. Te vei bucura de o experiență deosebită, în fața televizorului tău, indiferent dacă urmărești un film, un reality show sau o competiție sportivă.

Allview TV

Auto TimeShift

Allview TV

Nu rata nicio secvență din acțiunea ta preferată!

Ai ratat o secvență importantă doar pentru că ai întors capul? Acum, nu mai este cazul. Cu funcția Auto TimeShift activată, televizoarele Allview înregistrează automat ceea ce urmărești. Dacă vrei să revezi o secvență anterioară, te poți întoarce la aceasta și poți opta între a continua de la acel moment vizionarea sau a relua transmisiunea în timp real.

Funcția Auto TimeShift este extrem de utilă, fie că vrei să revezi integral sau doar anumite secvențe din meciul, filmul sau emisiunea ta preferată.

*este necesară utilizarea unui suport de stocare extern
*funcția nu este valabilă pentru 22ATC5000-F

Allview TV
Allview TV

Sunet captivant

Culoare, mișcare și sunet la superlativ! Sunt cele trei calități pe care se focusează tehnologiile integrate în televizoarele Allview. În această categorie se încadrează și soundbar-ul încorporat, care este menit să completeze percepția autentică de tip Home Cinema. Funcția Surround Sound, tehnologia Speaker Guard™ împreună cu amplificatorul dedicat (clasa D) Texas Instruments, incintele acustice de tip bass reflex și cele patru difuzoare de înaltă calitate îți oferă o experiență completă a sunetului, indiferent dacă asculți muzica preferată sau te lași captivat de acțiunea unui film.

*disponibil doar pe TV 25" si TV 32" + soundbar

CONECTIVITATE

Euroscart/
VGA/HDMI/usb

Allview TV

22" / 24" / 25" / 32" / 40"

Allview TV
Allview TV Allview TV Allview TV Allview TV Allview TV Allview TV
Descoperă TV 43"/49"