ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !

TV Allview 32ATC5000-H-SB

Televizor LED cu Auto TimeShift


Diagonala ecran 32” (81 cm), 16:9
Rezolutie ecran HD (1366x768)
Caracteristici superioare imagine: Motion Adaptive Noise Reduction, Content Adaptive Noise Reduction, Dynamic Contrast Enhancement, Motion-Adaptive Comb Filter
Sistem audio Stereo
Soundbar incorporat
Iesire sunet (RMS) 2x 8W
Compatibil CI+
Porturi: 3 x HDMI, 2 x USB 2.0
VGA, SCART RGB
Media Player integrat
Dimensiuni (W x D x H) cu stand 732×196×474
Dimensiuni (W x D x H) fara stand 732×81×434

Disponibilitate: In Stoc

Pret Normal: 649,00 lei

Pret Special: 549,00 lei

Descriere Produs

Specificatii Produs

Specifications
Tip: LED
Tip ecran: Plat
Tip TV: Non Smart
Audio
Sistem audio: Stereo Soundbar incorporat
Iesire sunet (RMS): 2x 8W
Video
Diagonala: 81 cm (32")
Rezolutie: HD
Rezolutie (pixeli): 1366x768
Aspect imagine: 16/9
Tuner analogic: Da
Tuner digital: DVB-C
DVB-T
Unghi de vizibilitate: 176 / 176 °
Luminozitate: 180 cd/mp
Contrast nativ: 800/1
Conectori
HDMI: 3
USB 2.0: 2
VGA: Da
RF In: Da
Slot CI+: Da
Component: Mini
Composite: Mini
Jack Casti: Da
SCART RGB: Da
Caracteristici generale
Limbi meniu RO, HU, EN, ES, IT, NL, FR, DE, PT
Functii speciale: EPG, HDCP, HDMI ARC, HDMI CEC, PVR / Timeshift/ Noise reduction/ Media player
Alimentare: AC 100-240V, 50/60Hz
Putere consumata: <60W
Continut pachet: Telecomanda
Certificat garantie
Manual de utilizare
Stand
Culoare: Negru
Greutate: 4.2kg
Dimensiuni (W x D x H) cu stand: 732×196×512mm
Dimensiuni (W x D x H) fara stand: 732×82×471mm
Garantie tehnica: 24 luni
EAN 5948790015703

Intrebari frecvente

In primul rand trebuie sa folositi un telefon Allview compatibil cu aplicatia AVI.(vezi detalii pe site Allview). Este necesar ca atat telefonul de pe care se proiecteaza continutul cat si dispozitivul Chromecast sa fie conectate la aceeasi retea de WIFI.

Trebuie sa alegeti jocuri compatibile cu Google Chromecast , se proiecteaza pe TV prin apasare a icon-ului Google Chromecast din jocurile respective.

Trebuie sa deschideti pe telefon, aplicatia din care se doreste transmisia pe ecranul TV,dupa care se apasa butonul de conectare Chromecast existent in aplicatie.Odata apasat sa poata reda continutul din telefon pe ecranul TV.

Trebuie sa introduceti mufa HDMI a dispozitivului Chromecast intr-una din intrarile HDMI ale televizorului. Se alimenteaza dispozitivul Chromecast ,folosind alimentatorul din pachetul acestuia si selectati intrarea HDMI corespunzatoare folosind telecomanda televizorului.Trebuie sa urmati instructiunile de folosire existente in pachetul Chromecast.

HDMI CEC inseamna: HDMI Consumer Electronics Control,si permite controlul functiei Play/Pauza/Stop/Power on /Power off  al sursei HDMI(Chromecast), direct cu telecomanda TV-ului. Se activeaza din:Meniu->Functie->Conexiune HDMI. Tot aici se gaseste si functia HDMI ARC ce va permite transfer continut audio in ambele sensuri ( de la dispozitiv la tv si de la tv la dispozitiv).

Da,se poate schimba canalul cu conditia de a confirma acest lucru in fereastra  ce apare pe ecran. Inregistrarea va continua pe noul canal.

NOTA: pentru aceasta functie,este necesara folosirea unui mediu de  stocare USB( stick USB -HDD) cu capacitatea si viteza de scriere corespunzatoare( minim 8GB si viteza de transfer  34MB citire / 30 MB scriere).Pentru a folosi functia PVR/ AutoTimeShift trebuie sa  accesati Meniu->Functie->Inregistrare PVR/Auto TimeShift->aici puteti selecta mediul de stocare in cazul in care sunt disponibile mai multe.Folosind optiunea de programare inregistrare, puteti face o inregistrare functie de programul/ora/durata dorita.Functia inregistrare automata (Auto TimeShift) se activeaza selectand: Inregistrare automata/Auto TimeShift. Aceasta functie permite inregistrarea imaginii si sunetului de pe canalul urmarit cu posibilitatea de a pune pauza in vizionare si a derula Inainte/Inapoi pentru a putea vizualiza oricand o scena anterioara. Puteti seta dimensiunea Buffer pentru aceasta inregistrare ( 30 min-1ora-2ore)prin accesarea Meniu->Functie->PVR/Auto TimeShift->Buffer inregistrare.

Pentru resetare accesati:Meniu->Setare->Resetare setari TV->Se introduce parola implicita (0000)->OK

Pentru activare modul Hotel ,trebuie sa urmati pasii:Meniu->Functie->Blocare->Pin(0000)->Mod Hotel->aici activati functia si setati optiunea la care doriti ca alte persoane sa nu aiba acces.

Pentru a seta rating-ul se acceseaza :Meniu->Functie->Blocare->Pin (0000)->Control parental->aici setati rating-ul de varsta dorit pentru programe. NOTA:Rating-ul de varsat implicit este 18+. 

Anumite submeniuri necesita introducere unei parole pentru a putea fi accesate( parola implicita este 0000).Parola implicita,poate fi schimbata prin accesarea: Meniu->Functie->Blocare->parola 0000->aici se poate seta o noua parola.

Cautarea programelor in functie  de furnizorul de cablu ,se poate realiza accesand :Meniu->Canal->Conexiune TV->selectati Cablu->Cautare automata->introduceti pin (oooo)->selectati  DTV->selectati intre furnizorii disponibili ( DIGI-UPC-ALTUL),dupa care se apasa start.

Recenzii

Scrieti Propria Recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, autentificati-va sau inregistrati-va

Descarcari

text_chat:

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes