ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !
Nou

Smart TV 32" / 32ATS5500-H

Smart TV 32”
Divertisment interactiv!Smart TV 8.0 Oreo™
Cortex A53 Quad Core
Diagonală ecran 32” (81 cm), 16:9
Rezoluție ecran HD (1366x768)
Unghi de vizibilitate: 176 / 176 °
Sistem audio Stereo
Ieșire sunet: 2x8W
Compatibil CI+
Media Player integrat
Dimensiuni (W x D x H) cu stand 721×191×472mm
Dimensiuni (W x D x H) fără stand 721×87×426mm


 

Disponibilitate: In Stoc

Pret Normal: 899,00 lei

Pret Special: 649,00 lei

Descriere Produs

Specificatii Produs

Specifications
Tip LED
Tip ecran Plat
Tip TV Smart TV
OS 8.0 Oreo™
Flash 8GB
RAM 1GB
CPU Cortex A53 Quad Core 
Limbi Meniu RO,HU,EN,FR,DE,IT,NL,ES
Audio
Sistem audio Stereo 
Iesire sunet (RMS) 2x 8W
Egalizator Standard/music/user/film/sport 
Mod surround Da
AVC Da
Video
Diagonala 81 cm (32")
Rezolutie HD
Rezolutie (pixeli) 1366x768
Aspect imagine 16/9
Unghi de vizibilitate 176 / 176 °
Luminozitate 180 cd/mp
Contrast nativ 1000/1
Tuner
Tuner analogic Da
Tuner digital DVB-C
DVB-T/DVB-T2
Intervale de frecventa receptionate ATV:47.25MHz~865.25MHz
DVB-T: 174 MHz ~ 230 MHz, 470 MHz ~ 860 MHz;
DVB-C: 50 MHz ~ 858 MHz
Conectori
Intrare DVB T/T2/C  1x IEC conector pentru DVB-T/T2/C/analog 
HDMI V2.0 3
USB 2.0 2
Slot CI+ Da
Euroscart Da
VGA Da
Component Mini
Composite Mini
Iesire audio digitala Da
LAN Da
3.5mm audio jack Da
Alte specificatii
WIFI Da   IEEE802.11 b/g/n
ATV standard Video PAL/SECAM  Audio BG/DK/I
Mod imagine User/standard/soft/vivid
 Format imagine Auto/16:9/4:3/zoom
Media Player integrat Da
Redare fisiere video Formate multiple
Redare fisiere audio Formate multiple
Aplicatii peinstalate Da
Functii speciale EPG, HDCP, HDMI ARC, HDMI CEC
Alimentare AC 100-240V, 50/60Hz
Consum de energie <60W
Continut pachet TV
  Telecomanda
  Cerificat de garantie
  Manual de utilizare
  Stand
Culoare Negru
Greutate 3,62kg
Dimensiuni (W x D x H) cu stand 721×191×472mm
Dimensiuni (W x D x H) fara stand 721×87×426mm
Garantie tehnica 24 luni

Intrebari frecvente

Trebuie sa alegeti jocuri compatibile cu Google Chromecast , se proiecteaza pe TV prin apasare a icon-ului Google Chromecast din jocurile respective.

Trebuie sa deschideti pe telefon, aplicatia din care se doreste transmisia pe ecranul TV,dupa care se apasa butonul de conectare Chromecast existent in aplicatie.Odata apasat sa poata reda continutul din telefon pe ecranul TV.

Trebuie sa introduceti mufa HDMI a dispozitivului Chromecast intr-una din intrarile HDMI ale televizorului. Se alimenteaza dispozitivul Chromecast ,folosind alimentatorul din pachetul acestuia si selectati intrarea HDMI corespunzatoare folosind telecomanda televizorului.Trebuie sa urmati instructiunile de folosire existente in pachetul Chromecast

HDMI CEC inseamna: HDMI Consumer Electronics Control,si permite controlul functiei Play/Pauza/Stop/Power on /Power off  al sursei HDMI(Chromecast), direct cu telecomanda TV-ului. Se activeaza din:Meniu->Functie->Conexiune HDMI. Tot aici se gaseste si functia HDMI ARC ce va permite transfer continut audio in ambele sensuri ( de la dispozitiv la tv si de la tv la dispozitiv).

Da,se poate schimba canalul cu conditia de a confirma acest lucru in fereastra  ce apare pe ecran. Inregistrarea va continua pe noul canal.

NOTA: pentru aceasta functie,este necesara folosirea unui mediu de  stocare USB( stick USB -HDD) cu capacitatea si viteza de scriere corespunzatoare( minim 8GB si viteza de transfer  34MB citire / 30 MB scriere).Pentru a folosi functia PVR/ AutoTimeShift trebuie sa  accesati Meniu->Functie->Inregistrare PVR/Auto TimeShift->aici puteti selecta mediul de stocare in cazul in care sunt disponibile mai multe.Folosind optiunea de programare inregistrare, puteti face o inregistrare functie de programul/ora/durata dorita.Functia inregistrare automata (Auto TimeShift) se activeaza selectand: Inregistrare automata/Auto TimeShift. Aceasta functie permite inregistrarea imaginii si sunetului de pe canalul urmarit cu posibilitatea de a pune pauza in vizionare si a derula Inainte/Inapoi pentru a putea vizualiza oricand o scena anterioara. Puteti seta dimensiunea Buffer pentru aceasta inregistrare ( 30 min-1ora-2ore)prin accesarea Meniu->Functie->PVR/Auto TimeShift->Buffer inregistrare.

Pentru resetare accesati:Meniu->Setare->Resetare setari TV->Se introduce parola implicita (0000)->OK

Pentru activare modul Hotel ,trebuie sa urmati pasii:Meniu->Functie->Blocare->Pin(0000)->Mod Hotel->aici activati functia si setati optiunea la care doriti ca alte persoane sa nu aiba acces.

Pentru a seta rating-ul se acceseaza :Meniu->Functie->Blocare->Pin (0000)->Control parental->aici setati rating-ul de varsta dorit pentru programe. NOTA:Rating-ul de varsat implicit este 18+. 

Anumite submeniuri necesita introducere unei parole pentru a putea fi accesate( parola implicita este 0000).Parola implicita,poate fi schimbata prin accesarea: Meniu->Functie->Blocare->parola 0000->aici se poate seta o noua parola.

Pentru a va conecta la o retea WIFI trebuie sa urmati pasii : accesati butonul Smart TV al telecomenzii ->Sageata stanga -> Acasa -> OK -> Setari -> OK -> Retea -> Conexiune WIFI -> Sageata dreapta -> ON -> Selectati reteaua WIFI dorita .

Pentru scanarea canalelor urmati pasii: Meniu -> Canal -> Acord automat -> Parola 0000 -> Acord automat DTV -> Selectie cablu Digi sau ce operator aveti dvs -> Pornire scanare .

Tastati pe telecomanda butonul Source  -> introduceti codul 2580 -> selectati optiunea Shipping mode -> dupa care confirmati cu sageata dreapta -> se va efectua o noua scanare a canalelor .

Da , pentru a instala Netflix trebuie sa urmati pasii : accesati butonul Smart TV al telecomenzii -> sageata stanga -> Magazin Aplicatii -> sageata dreapta -> Aplicatii -> apasati butonul Exit al telecomenzii -> accesati lupa din partea stanga sus al ecranului si descarcati aplicatia Netflix ( cea cu icon rosu ) .

Pentru a va conecta la o retea WIFI trebuie sa urmati pasii : accesati butonul Smart TV al telecomenzii ->Sageata stanga -> Acasa -> OK -> Setari -> OK -> Retea -> Conexiune WIFI -> Sageata dreapta -> ON -> Selectati reteaua WIFI dorita .

Pentru a vizualiza inregistrarile trebuie sa urmati pasii: Meniu -> Setari-> Sistemul de fisiere PVR-> Lista de inregistari.

In modul DTV si cu un dispozitiv USB conectat corect ,puteti inregistra programul pe care il urmariti prin functia PVR . Pentru a inregistra un program in primul rand trebuie sa alegeti canalul dorit apoi trebuie sa urmati pasii : Meniu -> Setari -> Sistemul de fisiere PVR -> VCR.

Pentru a accesa Browser-ul trebuie sa intrati in mod Smart TV -> Browser .

Pentru a regla functiile audio urmati pasii: Meniu -> Sunet -> Selectati functiile pe care doriti sa le reglati .

Trebuie sa intrati in mod Smart TV -> cu ajutorul sagetilor va deplasati in submeniul Acasa -> E-Manual .

Pentru a creea o lista doar pentru canale favorite urmati pasii: Meniu -> Canal -> Editare canale -> Introduceti parola imlicita ( 0000) -> Selectati canalele dorite . Pentru a accesa lista de canale favorite apasati tasta FAV de pe telecomanda .

Acest model nu suporta mod Hotel.

Nu , modelul nu suporta aceasta functie.

Parola implicita, necesara pentru accesarea unuor submeniuri este"  0000".

Pentru a reseta TV-ul la setarile din fabrica urmati pasii : Modul Smart TV -> Acasa -> Setari -> Revenire la setarile din fabrica .

Pentru a seta oprirea automata a televizorului trebuie sa urmati pasii: Meniu-> Setari -> Oprire automata -> Aici puteti seta intervalul de ora pe care il doriti.

Pentru a conecta TV-ul la reteau WIFI urmati pasii : Intrati in mod Smart TV -> folositi tasta stanga-dreapta pentru a accesa functia Acasa -> Setari -> Retea -> Aici selectati reteaua dorita .

Pentru a bloca un canal TV trebuie sa urmati pasii: Meniu -> Canal -> Blocare canal -> Introduceti parola implicita (0000) -> Blocare program -> Selectati canalul TV dorit -> Apasati sageata din dreapta de pe telecomanda pentru blocare / deblocare canal .

Pentru a accesa ghidul de programe TV urmati pasii: Meniu -> Canal -> Ghid de programe -> OK. Sau apasati tasta principala de pe telecomanda EPG.

Pentru a schimba parola implicita trebuie sa urmati pasii: Meniu -> Canal -> Blocare canal -> Parola implicita (0000) -> Schimbati parola .

Pentru a instala programele TV trebuie sa urmati pasii: Meniu-> Canal-> Acord Automat ->Parola implicita ( 0000)-> Acord Automat DTV->Selectie cablu ->Pornire scanare.

Cand porniti televizorul pentru prima data este afisata o indicatie de configurare . Apasati tasta OK pentru a initializa urmatorii pasi : Selectati limba meniului dupa preferinta -> setati reteaua WIFI -> apasati tasata sageata dreapta de pe telecomanda -> Configurarea a fost efectuata.

Da,este normal deoarece prima secventa de boot implica procesul de initializare a TV-ului.La oprirea din telecomanda ,timpul de pornire este mai scurt (1-3 sec).

Da,este normal deoarece prima secventa de boot implica procesul de initializare a TV-ului.La oprirea din telecomanda ,timpul de pornire este mai scurt (1-3 sec).

Recenzii

Scrieti Propria Recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, autentificati-va sau inregistrati-va

Descarcari

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes