UPGRADE HARDWARE PENTRU TELEFONUL CARE EVOLUEAZA IN RITM CU TINE

 

Alege configuratia care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. X4 Soul Infinity vine cu 2 variante de procesor, 3 variante de memorie RAM si Flash si 4 combinatii de camera foto. Adica X4 Soul Infinity L, X4 Soul Infinity S, X4 Soul Infinity N si X4 Soul Infinity Z.

Pentru a avea un telefon mai performant este suficient sa optezi pentru o configuratie superioara. O poti avea prin achizitionarea kit-urilor cu solutii tehnice adaptate nevoilor tale.

Upgrade-ul va fi realizat foarte usor in service-urile Diangi. Costul operatiunii este format din diferenta de pret intre varianta pe care o detii si modelul la care doresti sa faci upgrade, la care se adauga 99 lei. Diferenta de pret este calculata luandu-se in considerare preturile produselor afisate pe www.allview.ro in ziua receptionarii produsului in service.

De exemplu, detii un smartphone X4 Soul Infinity S si doresti upgrade la X4 Soul Infinity N. Costul upgrade-ului va fi 1399 lei* – 1199 lei* + 99 lei = 299 lei.

In cazul in care doriti un upgrade hardware va rugam sa ne trimiteti urmatoarele informatii pe ticket.allview.ro:

  1. Nume si prenume
  2. Adresa de unde se poate ridica produsul
  3. Numar telefon si adresa e-mail
  4. Intervalul orar in care sunteti gasit de catre curier la adresa

Cand il trimiteti catre service, produsul trebuie sa fie insotit de certificatul de garantie si sa fie ambalat (ideal in cutia originala, daca nu intr-un ambalaj care sa il protejeze, in caz contrar clientul este responsabil de orice problema aparuta).

*Preturi afisate pe website-ul www.allview.ro la data de 08.11.2017.