Ergonomie, eleganță și vizualizare completă

V4 Viper este un telefon compact, care îți oferă o experiență de vizualizare superioară și o performanță sporită.

Design cu stil

Subțire, îngust, cu străluciri vibrante, V4 Viper este un device subtil, în trend, care va completa stilul tău în orice împrejurare. Datorită formei speciale și a fineții date de colțurile rotunjite, V4 Viper îți oferă o experiență plăcută la atingere și ergonomia dorită.

Allview V4 Viper

Culori intense

Allview V4 Viper

Cu rate de contrast superioare și culori intense, display-ul de 5,7” include un mod inedit de integrare a camerei frontale, de tip water drop, care oferă o zonă de interacțiune vizuală completă si ergonomia dorită.

Allview V4 Viper

Contrast inedit

Allview V4 Viper
Allview V4 Viper

Optimizare bazată pe AI

Datorită sistem-ului de operare Android™ 9.0 Pie™ si a procesorului Helio A22 cu AI integrat, interacțiunea ta cu device-ul va fi optimizată, toate procesele vor fi aliniate la obiceiurile de utilizare, optimizând consumul de energie și păstrându-te conectat cu tot ce contează pentru tine.

Allview V4 Viper
Allview V4 Viper

Accesează oricând
fotografiile preferate!

Te poți bucura oricând și oriunde de pozele stocate în Google Photos, pe un display pe care vei surprinde fiecare detaliu al imaginii, mărind fotografiile, printr-o simplă atingere.

Allview V4 Viper

Mai mult decât un selfie

Camera secundară este prevazută cu funcții de înfrumusețare și adăugare efecte amuzante pentru selfie-uri creative.

Allview V4 Viper

Securitate avansată

Smart gesture

Deja te-ai obișnuit să interacționezi cu smartphone-ul tău prin gesturi simple pentru a ajunge rapid în aplicațiile favorite. Activează ecranul printr-o dublă atingere a acestuia, deblochează-l printr-o simplă apropiere a palmei de ecran, desenează conturul unei litere predefinite pentru a ajunge direct în aplicația dorită. Simplu și eficient, ajungi la destinație dintr-o singură mișcare.

Allview V4 Viper

Deblocare facială

Indiferent de locul și momentul zilei în care te afli, cu funcția “FaceID” îți deblochezi instantaneu telefonul. Păstrează-ți informațiile în perfectă siguranță cu V4 Viper care te recunoaște și îți facilitează accesul foarte rapid către informațiile stocate care te interesează sau către aplicațiile preferate.

Allview V4 Viper
Allview V4 Viper

Fast fingerprint unlock

Utilizează amprenta și deblochează ultra rapid telefonul, fără a fi necesar să activezi anterior ecranul. Tu alegi modul în care dorești să îți securizezi datele și să îți păstrezi accesul facil la ele.

Allview V4 Viper
Allview V4 Viper

System manager avansat

Ai la dispoziție un system manager cu funcții smart, precum power manager, memory clean, app autoboot, auto clean, care îți optimizează performanțele telefonului, reducând simultan consumul de energie. Beneficiază de modul super power saving (cu cele trei variante existente: smart power, super power si long stand by) în care telefonul tău gestionează în mod inteligent aplicațiile, frecvența procesorului și setările telefonului, iar tu beneficiezi de autonomie extinsă.

Allview V4 Viper
Allview V4 Viper
 • Smartphone 4G Dual SIM
 • Conectivitate Dual Mode - FDD și TDD
 • CPU: Cortex®-A53 quad-core 2,0GHz
 • GPU: PowerVR Rogue GE8300
 • OS: Android™ 9, Pie
 • Memorie RAM: 2GB
 • Memorie Flash: 16GB, suportă card microSD de până la 128GB în regim single SIM
 • Display: 18:9, IPS LCD, 5,7",INCELL Full lamination, profil 2.5D
 • Touchscreen capacitiv multitouch 2,5D
 • Cameră principală 8MP
 • Cameră frontală 5MP
 • Înregistrare video FullHD 1080p
 • Acumulator 2700mAh
 • Senzor amprentă
Allview V4 Viper